ae
Soru Sahibi
15 Temmuz 2014 23:18

TEST sonuçlarım

yaş 22 adetin 2.gunu yaptrdım.Dha once dıyet yapmıştım ve adet duzensızlıgım olöuştu hap kullandım (dogum kontrol ) kullanınca hormn sonuçlarım daha kotu oldu bıraktım ve kendılıgmden adet oldum.sonuçlarım ise şoyle. lutfen yorumlarmısınz :) tsh 4,97 ref.0,4-4,2 FSH .10,20 ( 1,79-5,12 lutela faz) (3,85-8,78 folıkuler faz)( 4,54-22,51 siklus ) LH 3,60 (luteal faz 1,2-12,86) (2,12-10,89 falıkuler faz( (10,87-58,64 sıklus) insülin 11,2 ref(3,1-16,32) glukoz 94 ref ( 74-106) dhea-s 194,5 ref ( 80,2-339,5) total testesteron 0,48 ref 0,1-0,75 progesteron 0,78 0,08,0,78 postmenapoz 0,31-1,52 folıkuler faz 5,16-18,56 luteal faz

0
1 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (1)
Op. Dr. Ayşe Darama
Op. Dr. Ayşe Darama
Kadın Hastalıkları ve Doğum , Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi

Merahaba TSH ve FSH değerleriniz biraz yüksek doktorunuzla görüşün yeniden dha sonra tekrar yapmakta fayda var

16 Temmuz 2014 14:29
Op. Dr. Ayşe Darama
Op. Dr. Ayşe Darama Kadın Hastalıkları ve Doğum , Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi

Yazar toplam 5156 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Gebelik haftası Op. Dr. Ayşe Darama
Kanlı akıntı Op. Dr. Ayşe Darama
Ertesi gün hapı sonrası kanama Op. Dr. Ayşe Darama
Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi İle İlgili Diğer Uzmanlar
Op. Dr. Mustafa Bağcı Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi
Doç. Dr. Hanifi Şahin Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi
Op. Dr. Mürüde Çakartaş Dağdelen Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi
Op. Dr. Derya Solmaz Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi
Doç. Dr. İlker Kahramanoğlu Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi
Facebook Twitter Instagram Youtube