merhaba hocam. ben yurtdisindan yaziyorum. benim sorum soyle: ben 2013 yilinda sag yumurtalikta kist ameliyati oldum. sag yumurtalik ve sag tüp ayirdilar. sonra bikac tedavi oldum .2015yilinda cocugum oldu. simdide hamile kalmiyorum. sadece sol tüp ve sol yumurtaligim var. sol tüp acik ama rahimde endometrioz varmis. hem.de sag tarafimda cok sancilar oluyor. yapisiklik diyorlar ama tedavisi yokmus. ustelik safra kesemde tas olushmus nerden baslayip ne yapacagimi bilmiyorum. lutfen yardimci olun. tavsiyelerinizi bekliyorum. tesekkurler
merhaba safra kesesi için genel carrahi önerisine göre hareket etmelisiniz. endometriozis için sizi düzenli görebilecek bir klinikte takip olun ve çocuk için tedaviye başlayın, hastalık geçici değil sizinle var olacak bir hastalık. çocuk isteminiz varda bunu ötelememenizi öneririm.
hocam size yardiminiz icin cok minnetdaris. Allah razi olsun . safra ameliyati oldum ins bugun vizana baslayacagim. ins faydasi olur ameliyattan korusun. sizide hic bir zaman unutmicaz.turkcem iyi degil kusura bakmayin.?
Çok geçmiş olsun Jahan , umarım şifa olur .