Sol çenem sürekli hareket halinde sağa sola hep oynuyor, yemek yerken ses ç
GR
Gök*** R***
5 Mart 2010
Sol çenem sürekli hareket halinde sağa sola hep oynuyor, yemek yerken ses çıkartıyor, bazen esneyemiyorum ki hatta çenemde takılmalar olup saatlerce devam edebiliyor bu durumdan son derece rahatsızım ve gittikçe kötüye gidiyor.diş hekimliği çene cerrahi ne gittim konuşmadığım asistan kalmadı hep klasik şeylerden bahsediyorlar.yaklaşık 3 aydır plak kullanıyorum bununla beraber kas gevşetici,ağrı kesici kullandım fayda etmedi.Lütfen net cevap istiyorum son çare ameliyat mı öyleyse riski var mı????
2 cevap
459 görüntülenme
Cevaplar (2)

Prof. Dr. Dt. Sinan Soley
Diş HekimiAğız, Diş ve Çene Cerrahisi
Gökhan Bey en azından eğer bir panaromik röntgen çektirip bana mail ile gönderebilirseniz size daha doğru bilgi verebilirim,en doğru şekli radyolojik ve klinik muayene sonucu söylenebilir.
5 Mart 2010
GR
Doktor bey ilginize çok teşekkür ederim öncelikle elimde panoramik röntgenim mevcut e-posta adresinizi bildirirseniz hemen röntgenimi göndericem size..
11 Mayıs 2010

Toplam Cevap
67