Doktorsitesi.com

Sol bacak Eklem de şislik ve ağri

ZA

Zel*** A***

4 Aralık 2020
Hocam merhaba ben pelvis ten kondrosarkom Ameliyatı oldum sol iskium kolu ve sol pubis kemiklerim ameliyat ile alındı. Şuan iyileşme surecindeyim yanlız bu durumda hamile kalabilirmiyim yoksa bu kemiklerin olmayısı Hamileliğe engelmidir. Yerinde protez yok komple sol taraf alındı kemiklerim İleride çocuk dusunuyorum. Cevaplarsaniz cok sevinirim hocam iyi calişmalar.
2 cevap
111 görüntülenme

Cevaplar (2)

Prof. Dr. Eralp Başer
Prof. Dr. Eralp Başer
Kadın Hastalıkları ve DoğumJinekolojik Onkoloji Cerrahisi
Zeliha hanım merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun. Bu konuda toplanacak bir konsey ile (kadın doğum, ortopedi, onkoloji) karar almak en doğrusu olacaktır. Ancak ayakta durma, yürüme ile ilgili bir sorun yoksa tam iyileşmeyi takiben gebe kalınabileceğini düşünüyorum. Yine de en doğru kararı ameliyatı yapan doktorlarımız verecektir. Geçmiş olsun dileklerimle.
7 Aralık 2020
ZA
Hocam yanitladiginiz için cok tesekkur ederim ayakta durabiliyorum değnekle şuan yuruyorum ileride çocuk dusunuyorum sadece korkum gebelik yasayip yasayamayacagimdi bilginizden yararlanmak istedim iyi çalışmalar :)
18 Aralık 2020
Prof. Dr. Eralp Başer
Prof. Dr. Eralp Başer
Kadın Hastalıkları ve DoğumJinekolojik Onkoloji Cerrahisi
Rica ederim, geçmiş olsun dileklerimle :)
18 Aralık 2020