Doktorsitesi.com

Sınav kaygısı

AM

Ali*** M***

5 Kasım 2018
Hocam selamlar daha önce sizle konuşmuştuk anksiyete bozukluğum var.Dün kpss sınavına girdim ancak bir soruyu boş bıraktım ve sınav anına dair hiçbirşey hatırlamıyorum ve kaydırma yaptığımı düşünüyorum aşırı stres altındayım sol kolum ve göğüs ağrılarım yeniden ortaya çıktı ne yapmam lazım saygılarımla.
2 cevap
120 görüntülenme

Cevaplar (2)

Uzm. Dr. Mahmut Emre Kızıl
Uzm. Dr. Mahmut Emre Kızıl
Psikiyatri
Merhaba, sınav kaygısı, genel kaygı bozukluğunu tetiklemiş olabilir, bu dönem zaman kaybetmeden tedavinizi yürüten doktorla görüşmenizi tavsiye ederim. Bahsettiğiniz belirtiler kaygı bozukluğunun bedensel belirtileri olması açısından değerlendirilmelidir. Geçmiş olsun.
6 Kasım 2018
AM
Hocam teşekkürler doktor atrxın dozunu arttırdı biraz son 1 gündür de yüzümün sol tarafında uyuşma karıncalanma oluyor normalmidir? organik bir hastalığım yok
9 Kasım 2018
Uzm. Dr. Mahmut Emre Kızıl
Uzm. Dr. Mahmut Emre Kızıl
Psikiyatri
Bu belirtiler endişe bozukluğu ile ilgili olabilir ancak yan etkilerin etkin takibi açısından size en yakın doktorla yüz yüze görüşüp durumu aydınlatmanızı tavsiye ederim.
13 Kasım 2018