Şiddetli kaygı bozukluğu
AD
Ayç*** D***
25 Kasım 2024
Hocam merhaba daha önce sulinex 300 mg kullandım doktorumla azalartarak bıraktık iki ay sonra tekrar rahatsızlandım selectra 50 mg kullandım 21 gün boyunca daha sonra da 37.5 sulinexe geri döndük 1 hafta 37.5 sulinex kullandım yaklaşık 14 gündür de 75 mg sulinex kullanıyorum kaygılarım biraz daha azaldı ama yerinde duramama huzursuzluk var daha önce kullanırken terleme ve ağız kuruluğu yapmıştı kendimi hala iyi hissettiğim söylenemez sizce aynı ilaç tekrardan kullanınca farklı yan etkiler yapar mı 150 mg gecmelimiyim?
3 cevap
238 görüntülenme
Cevaplar (3)

Uzm. Dr. Furkan Coşkun
Psikiyatri
Merhaba, tedavide doz kadar süre de önemlidir. İlaç düzenlemesi ancak muayeneniz neticesinde yapılabilir. Doktorunuza danışabilirsiniz. Sağlıklı günler dilerim.
28 Kasım 2024
AD
Peki hocam sulinex yan etkileri ne zamana geçer 24 gündür kullanıyorum hala uykusuzluk çekiyorum uyusamda dinlendirmeyen bı uyku oluyor?yan etkiler kalıcı mıdır? Teşekkürler
28 Kasım 2024

Uzm. Dr. Furkan Coşkun
Psikiyatri
İlaçların yan etkilerinin kalıcı olmasını beklemiyoruz. Mevcut durumunuzun kullandığınız ilacın yan etkisi mi yoksa henüz tam olarak iyileşmemenizle mi ilgili olduğunu sizi muayene eden hekime danışmalısınız.
28 Kasım 2024
AD
Hocam son bı sorum daha olacak ssrı grubu ilaçlar ve snrı grubu ilaçların çalışma şekilleri farklı imiş sadece sulinex bana iyi geliyor hamilelikte bu ilacı kullanabilir miyim?
28 Kasım 2024

Uzm. Dr. Furkan Coşkun
Psikiyatri
İlaçların prospektüsünde gebelikte kullanımıyla ilgili bilgi verilmektedir. Diğer sorularınızı doktorunuza yöneltiniz.
28 Kasım 2024
Toplam Cevap
39