Merhaba Ozan bey Yaklaşık 3 ay önce yüksek tansiyon şikayeti ile hastane ye gittim ve kulagımda aşırı basınç oluştu daha sonrası kulagımda bir baskı ve Boğaz kulak çevremde ağrılar olmaya başladı . KBB doktoruna giderek betaserc ve nootropil ilaçları verdi geçmez ise gel dedi odyometriye girdim kulakta işitme kaybı yok dedi . Beyin MR çektirdim nöroloji herhangibir sorun olmadığını sinüzit olduğu belirtti. Kulak çınlamam hala devam etmekte sadece sağ kulakta meydana gelmekte ve rahatsız edici durum sizce neden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olurmusunuz .
Merhaba geçmiş olsun Eğer tek taraflı çınlama varsa biz bunu tansiyon probeminden ziyade kulakla ilgili problemlere bağlarız Bunun için öncelikle işitme testi ve sonra da kulak MR planlarız Bunlara rağmen yine neden bulamayabiliriz ancak öncelikle bunları yapıp sonuçları ile sizi değerlendirmek gerekir Tekrardan çok geçmiş olsun
Cevap için teşekkürler hocam . MR ve odyometri sonuçları birşey görülmedi . Kulagım çevresi özellik ile boğazıma doğru agrı olmakta . Bu kulaga etkiler mi ? . İyi akşamlar .
Beyin MR çektirdiğinizi belirtmişsiniz Kulak MR o farklı eğer çekilmediyse öncelikle onu çekmek lazım