KS
Soru Sahibi
11 Mayıs 2020 18:43

Safra da Polip

Merhabalar Serkan Bey, Bugün iç hastalıkları doktorunda karaciğer yağlanması için çekildiğim ultrasonda safra kesemde 10mm boyutunda polip olduğunu öğrendim bana bir genel cerraha mutlaka göstermelisin ve takip edilmesi gerekiyor kansere dönüşme riski olabilir dedi siz hastanede poliklinik hizmetlerine başladınız mı size gelip muayene olmak istiyorum. Annemin de safra kesesi ameliyatını siz yapmıştınız. Teşekkürler.

0
4 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (4)

Geçmiş olsun, safra kesesi polibi eğer 1 cm ve üzerinde ise ameliyat önerilebilir. Şu an mevcut durumdan dolayı acil ve kanser vakaları hariç yapılmıyor. Pandemi sonrası poliklinikte görüşmek üzere. İyi günler

12 Mayıs 2020 08:08
KS
Soru Sahibi

Sizinde ultrasonda görüp inceleyebilmeniz için bu Cuma gününe randevu almıştım. Kırklareli'nden gelicem ameliyat için değil de sadece muayene olmak ve sizinde polip hakkındaki görüşünüzü almak için bu Cuma günü 11:50 'ye randevu almıştım gelmem uygun olur mu? Biran önce görmenizi istediğimden ve geç kalmış olmamak için bu cumaya randevu aldım zaten doktorum da bayramdan sonrayı bekleme git uzman bir genel cerrah mutlaka görsün dedi. Pandemi sonrasında da ameliyatı ne zaman isterseniz yapabiliriz. Yine de bayramdan sonra gelin derseniz Serkan Bey o zaman da gelebilirim.

12 Mayıs 2020 13:15

Olur gelirseniz bakabiliriz.

12 Mayıs 2020 13:25
KS
Soru Sahibi

Tamam Serkan Bey Çok Teşekkür Ederim bu Cuma günü gelicem İnşAllah bir de gelirken ultrason görüntülerimi getirmeme gerek yok değil mi siz orada tekrardan kendiniz ultrasonda ya da tomografide bakıcaksınızdır bana buradaki hastaneden vermedilerde görüntüleri o yüzden soruyorum ama yine de getirmemi isterseniz gidip isteyebilirim. Son olarakta gelip gitmem bu süreç ve araç dolayısı ile benim için biraz problemli olacağından eğer muayene ve görüntülemeler uzun sürer diyorsanız 11:50 yerine daha erkenden de gelebilirim. Tekrardan Çook Teşekkürler Serkan Bey.

13 Mayıs 2020 20:02

Gelirken çekilen ultrasonlarınızı Ve yapılan tetkikleri getirin Lütfen. Şu anda ultrason acil olmadığı sürece çekilmemektedir. Randevu süreç sonrasında veriliyor. Onlar yeterli, tekrara gerek yok

13 Mayıs 2020 20:07
KS
Soru Sahibi

Merhaba Serkan Bey bugün size sormayı unuttuğum için yazıyorum az önce aradım sordum özel hastanelerde ameliyatlar yapılıyormuş sizce ben pandemi sonrasını beklemeden özel hastanede ameliyat olmalı mıyım yoksa pandeminin geçmesini beklemeli miyim? Annemin durumunu biliyorsunuz Serkan Bey ve bu konularda da zaman çok önemli olduğundan ben de aynı şekilde ameliyat olmada geç kalmış olmak istemiyorum sizin tavsiyeniz doğrultusunda hareket etmek istiyorum benim sizin tarafınızdan hastanenizde ameliyat olmam tahmini en erken ne zaman olur en geç ne zaman olur ve beklemeli miyim lütfen bu konuda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum Serkan Bey. İyi Günler Diliyorum. Çok Teşekkür Ederim.

15 Mayıs 2020 16:50

Durumunuz acil değil, olabilirsiniz istediğiniz yerde. Erken dönemde olmanız avantaj sağlayabilir. Geçmiş olsun

15 Mayıs 2020 16:52
Op. Dr. Serkan Ademoğlu
Op. Dr. Serkan Ademoğlu Genel Cerrahi

Yazar toplam 41 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Safra kesesi Op. Dr. Serkan Ademoğlu
Crp yüksek Op. Dr. Serkan Ademoğlu
Mide agrisi siskinlik Op. Dr. Serkan Ademoğlu
Apandısıt ameliyatı hk Op. Dr. Serkan Ademoğlu
Genel Cerrahi İle İlgili Diğer Uzmanlar
Doç. Dr. Turgut Aydın
Doç. Dr. Turgut Aydın Genel Cerrahi
Op. Dr. Hakan Sarsilmaz
Op. Dr. Hakan Sarsilmaz Genel Cerrahi
Op. Dr. Anıl Tükenmez
Op. Dr. Anıl Tükenmez Genel Cerrahi
Doç. Dr. Ozan Akıncı
Doç. Dr. Ozan Akıncı Genel Cerrahi
Facebook Twitter Instagram Youtube