Psikiyatrik ilaç

AK

Ade*** K***

9 Haziran 2021
Hocam merhaba ben mart 2021 de sakinleştirici bir ilaç aldım askeriyede aldım uçak korkum vardı basınç vardı diye gittim ilaç yazıldı usta birliğine gideceğim gün ilacı vermediler sakinleştirici ilaç diye arkadaşlarım uçakta yardımcı oldular o durumdan sonra 6 sefer rahat bir şekilde korkusuz bir şekilde bindim uçağa sözleşmeli mulakatina gittiğimde karşıma çıktı efendim bunu nasıl sildirebilirim yardımcı olabilirmisiniz?
2 cevap
61 görüntülenme

Cevaplar (2)

Uzm. Dr. Hozan Saatçioğlu

Uzm. Dr. Hozan Saatçioğlu

Çocuk ve Ergen Psikiyatristi
Merhabalar, ilaç yazıldıktan sonra sildirmek çok kolay değil. İlacı aldığınız ilin Sağlık Müdürlüğüne gidip başvuru yapmanız gerekiyor. Onlar onaylarsa belki silinebilir. Ancak genelde kabul etmiyorlar.
14 Haziran 2021
AK
Hocam kabul edilmezse kendiliğinden belli bir süre de silinebilme ihtimali var mı peki? 2023 yılında uzmanlık mülakatı için başvuruda bulunacağım kendim için çok büyük bir hata yaptım ilacı yazdırarak ilaç ismi xanax ben bu engeli kaldırmam gerekiyor TSK başvurularımda büyük bir engel oldu bana
14 Haziran 2021
Uzm. Dr. Hozan Saatçioğlu

Uzm. Dr. Hozan Saatçioğlu

Çocuk ve Ergen Psikiyatristi
Kendiliğinden silinmiyor diye biliyorum ancak dediğim gibi en doğru bilgiyi sağlık müdürlüğünden alabilirsiniz
14 Haziran 2021