merhabalar sn.aybars bey .ben 25 yaşında bir genç kızım ve 2 senedır belımde 26 derecelık skolyoz var.gecen sene 1 yıl boyunca yuzdum fakat ara verınce agrılarım tekrar basladı.bu aradada belımden omuzuma çıkan agrılar oluyor daha önce gıttıgım doktorlar skolyozun amelıyatının rısklı oldugunu ve hareketlı bır yaşam tarzı edınmemı soyledıler.bu arada mekıkte cekıyorum belım ıcın ama artık mekık cekerkende zorlanıyorum.
Sırtüstü yüzmeyi kesinlikle bırakmayın, eğer İstanbul'daysanız bana uğrayın, etkili bir eksersiz önereyim. Dr Aybars AKKOR *** *** **
merhaba ben skolyozla ilgili bir soru sormustum size.adım sibel.öğrenciyim ve yoğun bir okul programım var etkili egzersizle iligili değerli bilgilerinizi bu yolla öğrenmem mümkünmüdür?şimdiden çok teşekkür ederim saygılar sn.DR.Aybars Bey.
Bu bir alet, haftada bir gün on dakikalığına girmeniz gerek.
merhaba skolyoz rahatsızlığı için önerdiğiniz alet hakkında bılgılendırırmısınız ben ıstanbulun anadolu yakasında oturuyorum.acaba bu yakada bır hastanede bahsettiğiniz alet varmıdır? teşekkür ederim.saygılar.
Aletin adı: Origene adres: Natal Fizik Tedavi-Etiler internetten ulaşabilirsiniz.