Doktorsitesi.com

merhaba doktor bey ben 45 yaşında bayanım yaklaşık 4 ay önce işten ayrıldım

Med*** Ç***

19 Mart 2008
merhaba doktor bey ben 45 yaşında bayanım yaklaşık 4 ay önce işten ayrıldım. kendimi çok yorgun hissediyorum boğazımda genizimde hep yanma be boğulma hissi var sanki biri beni boğuyor gibi hissediyorum. ve genizden sesler geldiğini hissediyorum. hiç bir iş yapmak istemiyorum. hep halsizim hep yorgun bana yardımcı olabilirmisiniz.
2 cevap
18 görüntülenme

Cevaplar (2)

Uzm. Dr. Metin Ülgen
Uzm. Dr. Metin Ülgen
Psikiyatri
bahsettiğiniz belirtiler , depresyon bulgusu ve sıkıntı eşlik ediyor. mutlaka yakın bir psikiyatri uzmanından yardı amalıısnız. bu durum konikleşebilir.
24 Mart 2008
KONİKLEŞE BİLİR NEDEMEK TİR. DOKTOR BEY AÇABİLİRMİSİNİZ. TEŞEKKÜRLER
24 Mart 2008
Uzm. Dr. Metin Ülgen
Uzm. Dr. Metin Ülgen
Psikiyatri
harf eksik çıkmış. kusura bakmayın. yaşantıladığınız belirtiler depresyonu çağrıştırıyor. ve kişi tedavi olmaksızın bunlarla baş etmeye çalışır ancak başarılı olamazsa daha uzun süren ve tedaviye cevabı zorlaştıran bir tablo görülebilir. kronikleşme= yakınmaların daha uzun süreli , daha güç tedaviye yol açması durumu diyebiliriz.
24 Mart 2008