Doktorsitesi.com

MERAL HANIM.ilk kez geçen ay korunmayı bıraktık.adetim 3 gün gecikti.kan te

GA

Gül*** A***

19 Ağustos 2010
MERAL HANIM.ilk kez geçen ay korunmayı bıraktık.adetim 3 gün gecikti.kan testi negatif çıktı. bu ay 2. denememiz. ve bugün adetim gecikeli 6 gün oldu. sabah idrar testi yaptım negatif çıktı.kan testi yaptırmak istemiyom şuan. hem işten izin alma sorunum var. hemde iğneen korktuğum için her gecikmede gidip kan vermek istemiyom.SORUM ŞU: korunmayı bıraktığımızda vucut bu yeni düzene alışmaya çalışıyorda o yüzden adetim 2 aydır böyle gecikiyor olabilirmi?? 2 ay öncesine kadar çok düzenliydi adetim.
2 cevap
65 görüntülenme

Cevaplar (2)

Op. Dr. Meral Tüzün
Op. Dr. Meral Tüzün
Kadın Hastalıkları ve Doğum
evet baştan dengdsizlik olur zaten gebe kalınca en az 15 gecikme gerekir neticeler iyi çıksın iç dış yalancı gebelik ayrılabilsin korunmayı bırakınca en az 6 ay beklemek gerekir
19 Ağustos 2010
GA
Allah razı olsun hocam içim rahatladı.bende madem sonuç negatif neden hala hastalanmadım diye üzülüp duruyordum..bugün adetim gecikeli 7. gün..5 gün daha bekleyince 11 gün geçmiş olacak.10 günden sonra idrar doğru sonuç verirmiş. idrar testi yine yapayım mı hocam? bu idrar testi bazılarında hemen 3. günde bile sonuç veriyor. hocam adetim gecikeli 15 gün olupta hala gelmezse adet söktürücü bitkiler içmemi tavsiye edermisiniz? her ay her gecikmede kan testi yaptırmak istemiyorum.
20 Ağustos 2010
Op. Dr. Meral Tüzün
Op. Dr. Meral Tüzün
Kadın Hastalıkları ve Doğum
adetin 3 cü günü hormonları yaptır adetşin gecikmenin nedeni anlaşılsın
20 Ağustos 2010