Hocam merhaba fibromiyalji hastasıyım magnezyum malat içeren 3 lü kombinasyonlu bir takviye içiyorum ağrılarıma iyi geldi kutu bitmek üzere ama agrilarimin geri gelmesinden korkuyorum bu kutudan biraz daha kullansam 2-3 ay kadar vücutta magnezyum birikmesi yada başka bir zararı olurmu.
Çok geçmiş olsun. Kandaki seviyesini ölçtürerek gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Sağlıklı günler diliyorum.
Hocam cok teşekkürler 20 yaşındayım yaklaşık 8 aydır belden asagida sürekli yer değiştiren sag taraftan sola gecen kalca ustu bacaklar arasında dolaşan bir ağrım var. Agri kesicilere cevap vermiyor gece uykudan da uyandirmiyor ama bazen şiddeti fazla bazen az ama hiç geçmiyor sabah tutuklugumda yok bel emari çekildi temiz fizik tedavi fibromiyalji dedi sadece yürüyüş verdi aklımda acaba ankilozan spondilit olabilir mi kuşkusu var ve pandemide doktora gitmekten sıkıldım böyle bir şey olsaydı bel emarinda cikarmiydi fibromiyalji böyle qgri yaparmi teşekkürler
Hayır Bel MR’ında çıkmaz. Öyle bir şüphe varsa sakroiliak eklem mr’ında çıkar. Fibromiyalji tüm vücut ağrısı yapar hem de şiddetli ağrılar yapabilir çok geçmiş olsun sağlıklı günler diliyorum.