Doktorsitesi.com

kolda uğuşma ve ağrı

SK

Sev*** K***

10 Mart 2021
hocam merhabalar benim uzun zamandır kullanmaya bağlı olarak sag kolumda agrı uğuşma avuç içinde iğne batmaları ön kolda yanmalar geceleri uykumu bölen şiddetti agrı şikayetiyle doktora gittim omuz ve boyun mr istedi doktorum mr sonucum bugun çıktı ama ben şehir dışında oldugum için şuan sonucu gösteremiyorum ( ek olarakta hocam daha önce fizik tedavi aldım bi faydasını göremedim )yorumlarsanız çok mutlu olurum şimdiden çok teşekkür ediyorum ... iyi çalışmlar SAĞ OMUZ MR İNCELEMESİ Teknik: Karşılaştırma: Supraspinatus ve infraspinatus kas ve tendonları normal şekil , kalınlık ve intensitede izlenmiştir. Subskapularis kas ve tendonu normaldir. Biseps tendonu normaldir. Humeroglenoidal eklem yüzeyleri ve kemik yapılarda patoloji izlenmemiştir. Humerus başında ve diğer kemik yapılarda belirgin patoloji saptanmamıştır. Glenoid labrum normal yapıda izlenmiştir. Eklem içinde effüzyon saptanmamıştır. Subdeltoid ve diğer bursalarda efüzyon saptanmamıştır. SERVİKAL MR İNCELEMESİ Teknik: Karşılaştırma: Servikal lordoz ılımlı düzleşmiştir. Vertebra korpus yükseklikleri ve sinyalleri normaldir. İntervertebral disk mesafeleri ve sinyalleri doğaldır. Servikal spinal kord intensitesi homojendir. Kranioservikal bileşke tabidir.
2 cevap
271 görüntülenme

Cevaplar (2)

Op. Dr. E. Onur Kulaksızoğlu
Op. Dr. E. Onur Kulaksızoğlu
Beyin ve Sinir Cerrahisi
Selamlar, Şikayetlerinizi bu MR raporları açıklamaz. Emg sinir testi yapmak gerekli ki ona göre karar verelim. Ayrıca B ve D vitamin düzeylerine bakalım. Eksiklik bu şikayetlere yol açar.
10 Mart 2021
SK
Hocam d vitaminim yok denecek kadar az 1 yada 2 cikiyo 1 yıl önce sınır testi yatırmıştım ondada bir sorun çıkmamıştı ben çok teşekkür ediyorum iyi çalımalar diliyorum
11 Mart 2021