Doktorsitesi.com

kızım 9 yaşında.Ultrason da sol böbrek altkortikomedüller bileşkede12 mm ça

KK

Ken*** K***

12 Mayıs 2010
kızım 9 yaşında.Ultrason da sol böbrek altkortikomedüller bileşkede12 mm çaplıkistik ektazi mevcuttur deniliyor.10 adet iğne ve antibiyotik kullandı.idrar daki mikrop oranı çok az düştü.idrar ve kan testleri temiz çıktı.son idrar testinde lokasit bol çıktı.I.V.P. film çektirdik.filmde birşey çıkmadı.cocuk doktorumuz I.V.P FİLMİ BOZUK ÇIKMIŞ OLABİLİR BİR COCUK NEFROLOJİ BÖLÜMÜNE YÖNLENDİRDİ. Bu bilgiler ışıgında beni aydınlatırsanız sevinirim. pendik-ist.
2 cevap
47 görüntülenme

Cevaplar (2)

Prof. Dr. Ayşe Serdaroğlu
Prof. Dr. Ayşe Serdaroğlu
Çocuk Sağlığı ve HastalıklarıÇocuk Nörolojisi
çocuk nefroloji uzmanına sorun lütfen
12 Mayıs 2010
KK
cevabınız için tşk. edemiyecegim.o cevabı kocakarılar da verirdi.ben o zaman size neden sordum.yuvarlak kelimelerle insanlara cevap verilmez ki.o kadar veri ışığında cocuk nefrolojiye sorun zaten beni hekim oraya sevk etti. bana o veriler ışığında olabilirleri anlatmanızı tedavi şekilleri ne olabilir bunlar lazım.cevabınız bile bir çümle değil.eleştirmek de bi haktır.bundan sonra yazarsanız bu eleştirimi %100 dikkate alacağınıza inanıyorum.selamlar.saygılar hocam.
13 Mayıs 2010
Prof. Dr. Ayşe Serdaroğlu
Prof. Dr. Ayşe Serdaroğlu
Çocuk Sağlığı ve HastalıklarıÇocuk Nörolojisi
Kusura bakmayın. Tek işim bu değil. Size daha yararlı olabilecek hekim tavsiye ettim. Yanlış anlamışınız. Ben nöroloji uzmanıyım. Eksik bilgi vermek istemedim. Ayrıca çok çirkin yazmışınız teessüf ederim. İlk defa böyle bir cevap aldım. Binin üzerinde soru cevapladım. Her neyse sorun çocuk hasta olunca sizi affetmek bana düşer. Geçmiş olsun
13 Mayıs 2010