Doktorsitesi.com

Kıl dönmesi yaradan çıkan plastik hortum

MM

MUH*** M***

28 Haziran 2018
Merhabalar hocam ben kıl dönmesi ameliyatı oldum dikişlerin üst kısmında son dikişin olduğu yerden bir hortum gibi esnek plastik var . Hocam uyurken hereket sonucu mu vs nedenlerden dolayı hordumun boyu uzamış yani çekilmiş gibi yaradan çıkmış bu hortum nedir bir sakıncası varmıdır cevaplarsınız çok memnun olurum. Selamlar
2 cevap
473 görüntülenme

Cevaplar (2)

Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

Genel CerrahiProktoloji
Drenaj amaçlı yani sıvı birikmesini önlemk için konulmuştur Muhammed bey. Cerrahınızla iletişim kurmanızda fayda olacaktır. Sevgiler... Prof. Dr. Sezai Leventoğlu www.sezaileventoglu.com sezaileventoglu@hotmail.com twitter.com/Dr. Sezai Leventoglu (*** *** ** (Muayenehane Tel & Fax) (*** *** ** (Asistan Dilek hanım mobil tel)
29 Haziran 2018
MM
Hocam benim kıl dönmesi yaram akıntı yaptığı için açıldı. Dokturuma gittim dikişlerin alınıp içinin temizlenmesi lazım günlük pansuman la zamanla iyileşir dedi. Hacam size sorum bu yöntemin zararı çok mu. Tekrarlama riski nedir acaba. Doktorum duş alabilirsin dedi ama acaba duş alınca sabun vs falan zarar verir mi? Ne kadar sıklıkla duş almam gerekir ? Simdiden teşekürler .
6 Temmuz 2018
Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

Genel CerrahiProktoloji
Tekrarlama riski bu durumda maalesef yüksek. Lokal bakımlara devam edin. Duş almanızda sakınca yok. her gün duş almanızda fayda var. Sevgiler... Prof. Dr. Sezai Leventoğlu www.sezaileventoglu.com sezaileventoglu@hotmail.com twitter.com/Dr. Sezai Leventoglu (*** *** ** (Muayenehane Tel & Fax) (*** *** ** (Asistan Fatma hanım mobil tel)
24 Temmuz 2018