Merhaba hocam kolay gelsin. Babam 15 gündür kan işiyor. Herhangi bir ağrı sancı yok. Böbrek muayenesi temiz çıktı. Bugün ürolojiye gitti ultrason çektirdi. Herkesin ultrasonu 5 dakika kadar sürerken babamın 15 dakika civarında sürmüş. 16sında sonuçlar çıkacak ama ben merak ettim. Ağrı sızı yokken idrarı kan işemesine sebep olan ne olabilir? Su içtiğinde idrarın renginin açıldığını da söylüyor. Ciddi bir durum olabilir mi? Kolay gelsin teşekkür ederim.
Merhaba , 40 yaş sonrası idrardan ağrısız kanamanın gelmesini ciddiye almak lazım. Ultrason önemli, Tümöral bir hadise olabilir. Ayrıntılı değerlendirmek gerekir. Çok geçmiş olsun
Hocam mesanede 5x4,5 cm bir kitle çıktı. Aldırmak için üroloji muayenesine gitti ameliyat hazırlığı yapacaklardı ancak kalp krizi geçirdi. İleri evre bir kalp krizi değil bir damarı tıkalı çıktı sadece onu da açıp stent taktılar ancak şimdi kalp işlem gördüğü için o ameliyatı yapamıyorlar. Lütfi Kırdar eğitim araştırma kardiyoloji olmadığı için 6 ay diyor. 3 ay sonra baika bir yer yapabilir koroner kardiyoloji olan bir yer dediler. O parça 3 ayda daha da büyür mü? Mesane büyük ihtimal alınacak dediler. En kötü ihtimalin bu olduğunu söylediler. Bundan ölümcül bir sonuç doğar mı? Yada kemoterapi gerektirecek bir kanser tedavisine ihtiyaç duymayız değil mi?
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun, yazdıklarınız ciddi ve önemli olaylar yazarak tedavi olmaz hastalıklar tam teşekküllü hastanelerde tedavilerinizi ettirmenizi tavsiye ederim , ürolojik anlamda da babanızın tedavisi gerekiyor burdan size bilgi vermek doğru değil. Sorularınızı babanızı fiziki muayene eden hekimlere danışırsanız daha doğru olur . Geçmiş olsun
Teşekkür ederim hocam Kolay gelsin
.