AA
Soru Sahibi
20 Nisan 2009 23:46

Kan değerlerim:TSH: 089 (0,47-4,64) ; Serbest T3:1,53 (1,45-3,48) ; Serbest

Kan değerlerim:TSH: 089 (0,47-4,64) ; Serbest T3:1,53 (1,45-3,48) ; Serbest T4: 1,12 (0,71-1,85) ; FSH : 4,74 ( Foliküler faz 4-13,Midcyle 5-22 ,Luteal faz 2-13 , Menepozal 20-133 ,Erkekler 1-8 ; Luteinleştiren hormon(LH) : 5,17 HİGH ; Prolaktin: 11,00(4,79-23,30 ) ; Progesteron: 0,28 High ( folikuler dönemi:0,27-2,61, Lüteal dönem:3,28-38,63, Orta-luteal dönemi: 5,25-38,63 ) ; Estradiol: 22,00(Folikuler dön:39-189, Regl ortası doruk noktası:94-508, Luteal dön:48-309) Spermiyogram: 67,000.

0
1 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (1)
Op. Dr. Meral Tüzün
Op. Dr. Meral Tüzün
Kadın Hastalıkları ve Doğum

tahlillerve eşinin sayısı normal fakat eşinin tahlilinin açık dökümü yok canlılık sayısı hareketi baş anomolısı belirtilmemiş ayrıca sizin rahim filminiz gerekli boyun kilon adet düzenin adetin sancılı olup olmadığı eşinin sayısının ilişkiden sonraki durumu gerekli değerler normal

21 Nisan 2009 15:35
Op. Dr. Meral Tüzün
Op. Dr. Meral Tüzün Kadın Hastalıkları ve Doğum

Yazar toplam 3357 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Kadın Hastalıkları ve Doğum İle İlgili Diğer Uzmanlar
Op. Dr. Dilek Aksu Kadın Hastalıkları ve Doğum
Op. Dr. Bülent Gürhan Kahraman Kadın Hastalıkları ve Doğum
Op. Dr. Sinan Karageçili Kadın Hastalıkları ve Doğum
Doç. Dr. Murat Öz Kadın Hastalıkları ve Doğum
Op. Dr. Fatma Kardemir Kadın Hastalıkları ve Doğum
Facebook Twitter Instagram Youtube