Doktorsitesi.com

İyi günler doktor bey!Bundan 1 ay önce sol kasığımda ağrı olmsı sebebiyle d

AT

Ays*** T***

26 Haziran 2008
İyi günler doktor bey!Bundan 1 ay önce sol kasığımda ağrı olmsı sebebiyle doktora gittim. Yapılan tetkikler sonucunda sol over lojunda 29 mm lik bir kist olduğu ortaya çıktı. şimdiye dek adet düzensizliğide yaşamadım .Tahlil sonuçlarm ise şöyle;serbest T3 2. 47 T41.19 TSH 4.39 FSH 6.14 LH 4.81 ESTR 13.99 PROG 0.564 PROL 15.74 DHEA 214.5 Serbest Tes 2.82 Prog 0.779 Bu sonuçlara göre 1 yıl süre için Diane 35 ,Androcur ve 6 ay için Aldoctone alıcam. Sizce bu tedavi doğru mudur? Teşekkürler!
2 cevap
77 görüntülenme

Cevaplar (2)

AT
slm doktor bey! daha önce sorduğum soruda sol over daki 28 mm lik kist için Aldoctone androcur ve de Diane 35 adlı ilaçları aldığımı yazmıştım. Siz se bana bu tedaviyi onaylamadığınızı yazdınız. Bu ilaçlara başlayınca adetim sadece 2 gün sürdü ve sonra kesildi.lk ke başıma böyle birşey geldi doktor ise normal olduğunu söylüyor.Özele gidemiyorum fakat benim de endişelerim var bu konuda. Sizce bu ilaçların bana ne gibi bir zararı olur? doğru tedavi nasıl olmalıdır? teşekkürler ilginiz için!!!!!
2 Temmuz 2008
Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak
Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Diane 35 i ilk defa bu ay başladı iseniz adetinizin azalması normal olabileceği gibi olayabilir de. Zararı olur demedim tedavinizi anlamsız bulduğumu söylemek istedim . Gereksiz her türlü tedavi bir zarardır.
3 Temmuz 2008