Doktorsitesi.com

iyi akşamlar dr hanım sorum şu 2 ay önce transvaginalle 2 tane düzensiz k

SA

Ser*** A***

20 Kasım 2009
iyi akşamlar dr hanım sorum şu 2 ay önce transvaginalle 2 tane düzensiz kist rahimde 3mm lik hipoekoik lezyon ve nonhomojen uterus tanısı almıştım alt karın bölgemi kitleler kapladı şişti eğilmekte zorluk çekiyom pantolonların beli olmuyo ve 3 hafta adet gecikmesi var ve geçen ayda lekelenme tarzında adet olmuştum ve dr bişey yok diyor bu düzensiz kistler tümör olabilir mi alt karın bölgem çok berbat karın ağrılarım oluyor kuyruk sokmunda da ağrı acaba sorun ne polikist over mi tşk.
2 cevap
37 görüntülenme

Cevaplar (2)

Op. Dr. Seval Taşdemir
Op. Dr. Seval Taşdemir
Kadın Hastalıkları ve Doğum
doktorunuza şikayetlerinizin artarak devam ettiğini söyleyin gerekli kontroller yapılmalıdı. hormonal testler ve gerekirse tomografi MR bile istenebilir. bu tereddütlerinizi geçirmek için. normal kist ise ilaçla veya iğne ile boşaltılarak tedavi edilmelidir.
24 Kasım 2009
SA
iyi akşamlar Seval hanım cevabınızı okudum teşekkürler mr çekilsin gerekirse yazmışsınız o zaman çekilmişti 2 ay önce alt üst mr bişey yok dendi ama ben çok kötüyüm peki basit bir kistte alt karın bölgesinde kitle hissi verir mi alt karın bölgem gittikçe şişmekte bel bacak ağrılarım çok kötü saygılar.
24 Kasım 2009
Op. Dr. Seval Taşdemir
Op. Dr. Seval Taşdemir
Kadın Hastalıkları ve Doğum
olabilir ama ihmal etmeyin ve tekrar doktora gidin.
26 Kasım 2009