Hayirli gunler hocam. 2020 de hastahanede çalışırken hastalandım bir turlu teshis edemediler ebv virüsü bagirsak irtibal bagirsak dendi. Genel görünüm kötü idi ölümden döndüm. Suan akcigerde sonme atelektazi buzlu cam mediastende 8mm lenf nodu bogazda akut lenfadenit dendi. Bagirsak kalinlasma jejual ans bölgesi. İdrarda klebsiella pneumoniae cikti ikili antibiyotik verildi sonra çoklu bakteri üremesi cikti vucutta birsey var bulamıyoruz diyorlar. Idrardaki neden geçmiyor öleceğim heralde artık.
Oncelikle cok gecmis olsun. Verilen ilac tedavilerini kultur yaparak takip etmek gerekir. Kulturde ureme olmayincaya kadar tedavi etmek yararli olur.
Sagolun hocam. Sizede kolay gelsin. İkili antibiyotik sonrasi kültür yapildi karisik cins bakteri uredi yazılmış hiçbir şekilde ilacla gecmiyor. Ne yapılabilir.
KUlturu yenilemek yararli olur
Tesekkur ederjm
Rica ederim :)