Hocam merhaba,ben sık idrata çıkma problemiyle doktora gittim ilk tahliller yapildi hafif kum dokuyosun bi de prostat bezinde hafif iltihap var dendi ve de bi de aktif mesane var dedi cipro toviaz kullandim gecmedi tekrar gittim bu sefer sadece idrar tahlili ve uroflometri yapti o da temiz cikti aktif mesane icin betmiga ve emselex yazdi 1 haftadir kullaniyorum o da fayda rtmedi sizce sorun ne olabilir kafam karisti mesanemde bi sıkısıklık yok peniste idrar var hissi oluyor ?
Prostat iltihabı için parmakla muayene yapmak gerekir. Aşağıdaki linkte 2 videoyu izlemeniz sizin için faydalı olur: muayene ve idrar akımı. https://www.ilkerakyol.net/videolar Ürof eğrisini kendim görmeyi tercih ederim. Normal denen testlerin bazan normal olmadığını gördüm.
Hocam, sizce prostatit durumu olabilir mi?bu durum klima yanında yatmaya başladıktan sonra oldu. Önceden, yaklaşık 7 yıl önce falan üşüttüğüm zamanki gibi o zaman 2 3 güne geçmişti ama bu uzun sürdü ağrı falan da yok .
Prostatit olabilir. Bağırsakların da dolu olup mesanene baskı yapıyor olabilir.
Teşekkürler hocam.
Rica ederim.