Doktorsitesi.com

hocam selamlar

ec

Emr*** C***

23 Ağustos 2015
Mehmet bey merhabalar. Emre ben sikayetimi dile getirmek istiyorum 20 yasindayim. *** *** ** veya tam hatirlamiyorum 18 yaslarinda hemcinslerimle suan sacma sapan gelen yakinlasmalar yasadim o zamanlar lise cagindaydim ve surtunme masturbasyon vs vs durumlar olaylar oluyo ben hic yapmiyodum ama onlar bana yapiyolardi ve o olaylar olurkende benim bi sevgilim vardi yani suan oldugu gibi 2 yillik bi iliskim var ve yakinlasmalarimiz oluyor devamli zevkte aliyorum ama eski durumlar kafama cok takildi acaba gaymiyim ben nr yapicam ne edicem diye ama istemiyorum ben gay olmak erkek arkadaşım kardesim diyebilecegim biri var elini bile tutmak istemiyorum kaçıyorum iyy ne yapiyorum ben ifadesi veriyorum yuzume nedir bu durumum hocam ne yapmam lazim beynim yoruldu cok dusunmekten onceden ankstreye tedaviside gormustum
2 cevap
95 görüntülenme

Cevaplar (2)

Klinik Psikolog Mehmet Kurtoğlu
Klinik Psikolog Mehmet Kurtoğlu
Psikoloji
Korkmanız gereken herhangi bir durum yok. Ancak anlattıklarınızdan homoseksüel eğilimden ziyade, homoseksüel olma korkusuna dair bir takıntılı düşünce oluşmuş. Bunun tedavisi mümkün, vakit geçirmeden bir psikiyatriste veya klinik psikoloğa gitmeniz ve yüz yüze görüşmenizde fayda vardır.Sağlıcakla kalın.
23 Ağustos 2015
ec
hocam ıstanbuldaysanız gorusebılırmıyız onlıne terapı mumkun mu ? birde bi sorum daha olacak onceden yasanmıs seyler normal kabul edılır mı ? aynı sekılde benım ıkızım var ondada bu durumlar olmus ama o gayet mutlu ve takmıyo banada takma bunlar normal seyler falan dedı onceden olabılecek seyler dedı benım sevgılım var ve ben severek cıktım onu gerçekten hocam ama suankı dusunceler kafamı acayıp kurcalıyor . bunun tıp dılınde bı adı var mı yasadıklarımın.
23 Ağustos 2015
Klinik Psikolog Mehmet Kurtoğlu
Klinik Psikolog Mehmet Kurtoğlu
Psikoloji
Ankara'da ikamet ediyorum. Erinlik-ergenlik dönemlerinde buna benzer yaşantılar olabilir. Yaşadıklarınızın bir adı var tabii ki ancak yüz yüze görüşülmeden herhangi bir yorumda bulunmak sakıncalı olabilir. Şuan yaşadıklarınız obsesyon olarak görünüyor ancak yüz yüze görüşme neticesinde yaşadıklarınızın adı netleşir. Sadece bunun bir çözümünün olduğunu bilmenizde fayda var.
25 Ağustos 2015