ab
Soru Sahibi
19 Şubat 2022 11:38

Hocam rbc 5.61 10^6/ul, hgb 16. 8 g/dl, pct 3.30 mL/L, Bas% 0.3% bu değerler referans dışı diyor hastalığım nedir?

rbc 5.61 10^6/ul hgb 16. 8 g/dl pct 3.30 mL/L Bas% 0.3% bu değerler referans dışı diyor hastalığım nedir? Şimdiden teşekkür ederim.

0
2 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (2)
Doç. Dr. Mustafa Kaplan
Doç. Dr. Mustafa Kaplan
Dahiliye - İç Hastalıkları , Gastroenteroloji

Kan biraz fazla o kadar Çok sıkıntı yok

20 Şubat 2022 08:49
ab
Soru Sahibi

Teşekkürler hocam

2 Mart 2022 20:21
Doç. Dr. Mustafa Kaplan
Doç. Dr. Mustafa Kaplan
Dahiliye - İç Hastalıkları , Gastroenteroloji

....

3 Mart 2022 13:23
Doç. Dr. Mustafa Kaplan
Doç. Dr. Mustafa Kaplan Dahiliye - İç Hastalıkları , Gastroenteroloji

Yazar toplam 252 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Kan değerleri Doç. Dr. Mustafa Kaplan
Endoskopi sonucu Doç. Dr. Mustafa Kaplan
Karaciğer lezyon Doç. Dr. Mustafa Kaplan
Alt değerim 56 çıktı. Doç. Dr. Mustafa Kaplan
Helicobakter pylori Doç. Dr. Mustafa Kaplan
Dahiliye - İç Hastalıkları İle İlgili Diğer Uzmanlar
Uzm. Dr. Berivan Ganidağlı Dahiliye - İç Hastalıkları
Uzm. Dr. Ömer Denizhan Tatar Dahiliye - İç Hastalıkları
Dr. Feza Eryucel Dahiliye - İç Hastalıkları
Uzm. Dr. Veysi Asoğlu Dahiliye - İç Hastalıkları
Uzm. Dr. Mahmut Sertpolat Dahiliye - İç Hastalıkları
Facebook Twitter Instagram Youtube