Doktorsitesi.com

HOCAM,NORMAL ADETİM 11 MAYISTA BAŞLADI.31 MAYISTA GENE KANAMA GELDİ BU NORM

DY

Den*** Y***

2 Haziran 2009
HOCAM,NORMAL ADETİM 11 MAYISTA BAŞLADI.31 MAYISTA GENE KANAMA GELDİ BU NORMALMİ ? BUGÜN ENİŞELENDİM VE ÖZEL BİR DOKTORA GİTTİM. ADET KANAMASI DEĞİL DEDİ.RAHİM İÇİNDE YARA OLDUĞU VE YAKILMASI GEREKTİĞİNİNİ SÖYLEDİ.5 AYDIR YANMA ŞİKAYETİM GEÇMEMİŞTİ VE GİTTİĞİM DİĞER DOKTORLAR BÖYLE BİR ŞEY SÖYLEMEDİ.DOKTORUM AYRICA CLECİN GYNOFLOR U DA KANAMALIYKEN KULLANIN.GERÇEK ADETİNİZİN BİTİMİNDE YAKALIM DEDİ.ZATEN İLK BEBEĞİM KARNIMDA ÖLDÜ..NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM.YARA BEBEKTEN SONRA YAKILSA OLMAZMIIII?
2 cevap
46 görüntülenme

Cevaplar (2)

Op. Dr. Seval Taşdemir
Op. Dr. Seval Taşdemir
Kadın Hastalıkları ve Doğum
rahim ağzındaki yaralardan kanamalar olabilir yakılabilir fakat durumunu değerlendirmek gerekir uygun bir tedavi planlanmalı
3 Haziran 2009
DY
HOCAM DOKTORUM YAKMAMIZ GEREK DEDİ AMA TERCİH SİZİN DEDİ.BÖYLE HAMİLE KALABİLİR MİYİM? YANMA DEVAM EDİYOR AMA YAKMA İŞLEMİ DE BENİ ÇOK KORKUTUYOR.CLECİN, GYNOFLOR VE FLUZOLE VERDİ. KANAMA VAR ŞU ANDA .BU HALDE BİLE KULLANIN DEDİ.BUNUN BAŞKA ÇARESİ YOK MU?ÖZELLİKLE GYNOFLORU 1 AY KULLANCAKSINIZ DEDİ.HAMİLE KALSAM BÖYLE ZARARI OLUR MU?KENDİLİĞİNDEN İYİLEŞMEZ Mİ?ALLAH RAZI OLSUN, CEVAPLANDIRIYORSUNUZ DAİMA.
3 Haziran 2009
Op. Dr. Seval Taşdemir
Op. Dr. Seval Taşdemir
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Yakma işemi çok basit ve küçük bir işlemdir. Kendiliğinden iyileşmez. Çok ileride kansere yolaçabilir. Bu sebeple erkenden yaktırmanızı tavsiye ediyorum.
4 Haziran 2009