Doktorsitesi.com

Hiv

EY

Emi*** Y***

14 Aralık 2024
hocam merhabalar benim bazı kan değerlerim ya düşük ya da yüksek Rdw-sd 37 Hgb 15 Mchc 34,5 Rdw-cw 11,6 Macror 3,7 Ig# 0,04 yüksek veya düşük çıkmış değerlerim bu şekilde ishal sürekli olmasada var yorgunluk gibi belirtiler yaşıyorum bunlara ek olarakta d vitaminim ve b vitaminim eksik çok korkuyorum değerlerim nasıl?
2 cevap
223 görüntülenme

Cevaplar (2)

Doç. Dr. Turan Uçkun
Doç. Dr. Turan Uçkun
Tıbbi Mikrobiyoloji
Vitamin B-12, Folik asit ve D vitamini eksikliği nedeniyledir. Bir DAHİLİYE uzmanına baş vurun, ilaç yazarlar. Geçmiş olsun.
16 Aralık 2024
EY
çok teşekkür ediyorum hocam ig# aralığı 0,01-0,03 iken 0,04 çıkması ig% ise 0,6 çıkması beni asıl korkutan değerlerim hiv hepatit testim negatif ig değerlerimde sıkıntı var mı?
17 Aralık 2024
Doç. Dr. Turan Uçkun
Doç. Dr. Turan Uçkun
Tıbbi Mikrobiyoloji
Başka kurumların yaptıkları testler konusunda fikir yürütmüyorum. Testi yaptırdığınız kurumun yetkilisine danışın.
17 Aralık 2024