Merhaba hocam, marmaradan takipliyim oglum ömer asaf'ın aylık rutin kontrollerine getirdik. kan sonucu şu şekildedir. Sizce nasıl hocam, Çok tedirginim. wbc:11.4 - RBC : 8,8 - HGB: 21,1 - HCT:67,1 - MCV :76,3 - MCH : 24 - RDW : 18,9 - MCHC : 31,5 - PLT : 110 - BUN : 7 - AST : 125 - ALT : 75 - SODYUM :140 - POTASYUM : 4,3 - KLOR : 101 - KALSİYUM : 10 - FOSFOR:5,2 - MAGNEZYUM:2,2 - ÜRE : 15 Hocam, HGB normal şartlarda hep düşüktü 10/11 arası seyrediyordu ilk defa bu kadar çıktığını gördüm. Hiç bir şikayetimiz vs bir sıkıntımız yok.Sadece çocugumu yaklaşık 10 gün önce yaylara çıkarmıştık o bunun yükselmesine sebep midir. Ayrıca hiç su içmiyor. (ortalama :2 günde 1 çay bardağı kadar ) Hocam kıymetli yorumlarınız benim için cok değerli cevaplarınızı bekliyorum.. İyi günler dilerim.
Selam, hemoglobin 21 ise tekrar için hastaneye gelin. SÜrekli oksijen ihtiyacı neden olabilir. Bol su içsin ama terkar görelim gerekirse hematolojiye de danışırız..
Bülent hocam,Hgb değerimiz labaratuvar yanlışlığı sonucu 21 çıkmış. Doktorumuz şüphe etti ve tekrarlattı sonucumuz hgb 11,1 çıktı.. Hocam size ve marmara ekibinize ilginizden dolayı çok teşekkür ederim.. en zor anımızda sürekli yanımızdasınız ve sorularımızı yanıtsız bırakmıyorsunuz.. Allah sizden ve ekibinizden razı olsun hep dualarımızdasın, iyiki varsınız..
Sizlerden de Allah razı olsun. Sevindim.