KM
Soru Sahibi
6 Mart 2019 21:11

Hemogram değerleri ve yüksek nabız yorumlama

Merhabalar yüksek nabız artışı srtta agri vucutta agri ve halsizlikle doktora gittim ekg çekildi taşikardi olabilir dediler fakat çokta sıkıntı görmedi doktor. Kan tahlili verdi kandaki değerlerin birkısmı düşük çıktı fakat önemli değil dedi. 2 ay önceki kan tahlilimle bu seferki kan tahlili arasında düşüşler var yorumlarsanız sevinirim gerçekten sıkıntı yapmama gerek yok mu? Hemogram degerleri: WBC: 7.8 -6.5 RBC: 4.27-4.12 HGB:13.9-13.8 HCT: 41.6-40.8 MCV:98-99 MCH: 32.5-33.5 MCHC: 33.3-33.8 RDW:13.8-14.6 PLT: 255-254 MPV:7.6-7.2 PCT:0.192-0.182 PDW:12-10.5 LYM:2.06-3.21 MONO:0.43-0.11 NEU:5.12-3.04 EOS:0.12-0.05 BASO:0.04-0.12 LYM%:26.5-49.1 MONO%:5.5-1.7 NEU%:66-46.6 EOS%:1.5-0.8 BASO%:0.12-1.8 ilk yazılan değerler 03.01.2019 tarihli değerdir. Ikıncı yazılan değerler ise 06.03.2019 tarihli değerdir.

0
1 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (1)
Uzm. Dr. Cem Özcan
Uzm. Dr. Cem Özcan
Dahiliye - İç Hastalıkları

Merhaba . Yazmış olduğunuz değerlerdeki değişkenlikler klinik ve muayene ile birlikte değerlendirildiğinde sağlıklı yorumlanabilecek testler olduğu için takip eden hekiminiz muayene ve şikayetlerinize göre klinik olarak anlamlı bulmamış olabilir. Geçmiş olsun.

20 Mart 2019 08:48
Uzm. Dr. Cem Özcan
Uzm. Dr. Cem Özcan Dahiliye - İç Hastalıkları

Yazar toplam 466 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
WBC düşüklüğü Uzm. Dr. Cem Özcan
Hemoglobin yüksekliği Uzm. Dr. Cem Özcan
Hocam tomografi sonucum Uzm. Dr. Cem Özcan
Tomografi sonucu Uzm. Dr. Cem Özcan
Dahiliye - İç Hastalıkları İle İlgili Diğer Uzmanlar
Uzm. Dr. Mahmut Sertpolat Dahiliye - İç Hastalıkları
Uzm. Dr. Yakup Demir Dahiliye - İç Hastalıkları
Dr. Ayşegül Aytekin Dahiliye - İç Hastalıkları
Uzm. Dr. Nevra Kundakçı Dahiliye - İç Hastalıkları
Uzm. Dr. Ali Erdem Dal Dahiliye - İç Hastalıkları
Facebook Twitter Instagram Youtube