Doktorsitesi.com

hamilelik ihtimali

ds

Dok*** S***

8 Kasım 2020
Merhaba hocam,7 ekim günü erkek arkadaşımlar sürtünmeyle ilişki yaşadık,herhangi bir çıplak temas olmadı ama elime değen zevk sıvısı kuruyunca yanlışlıkla unutup genital bölgeme dokundum ardından hemen yıkadım.Yaklaşık 10 gün sonra kahverengi akıntım oldu.Adet olacağımı düşündüm ama yaklaşık 10 gün boyunca akışkan bir yapıda kahverengi akıntım devam etti.Peçeteye silince belli oluyordu ve idrarımı tuttuğumda geliyordu ara ara.Arada saydam akıntının içinde kan pıhtıları da geldi.İnternette bunun yerleşme kanaması olduğu yazıyordu ben de endişelendim.Adetlerim hep düzensizdi.Bu ilişkiden önceki son adetimi de 31 ağustos-3eylül arasında görmüştüm ve daha adet görmedim.30 ekimde kadın doğum doktoruna gittim durumu anlattım.Karından ultrasonla baktı birşey olmadığını söyledi,test istemedi.Aynı gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.Sizce böyle bir durumda gebelik durumu var mıdır,ultrasonda belli olur muydu ?
2 cevap
980 görüntülenme

Cevaplar (2)

Prof. Dr. Atilla Köksal
Prof. Dr. Atilla Köksal
Kadın Hastalıkları ve DoğumJinekolojik Onkoloji Cerrahisi
Muhtemelen hamile değilsiniz ancak 3 eylülden sonra adet görmemeniz anormal.Bu durumda kanda gebelik testi yaptırın ve gerekirse adet gecikmesi için muayene olun.Karında ultrasonla gebelik ortalama 7 haftalıkken görülebilir.
8 Kasım 2020
ds
hocam adetim hep düzensizdi ilk olduğum günden beri,kan testi yaptırma gibi şansım yok şu an ilişkiden 33 gün sonra idrar testi doğru sonuç verir mi
9 Kasım 2020
Prof. Dr. Atilla Köksal
Prof. Dr. Atilla Köksal
Kadın Hastalıkları ve DoğumJinekolojik Onkoloji Cerrahisi
Evet doğru sonuç verir.
11 Kasım 2020