Doktorsitesi.com

geniz akıntısı nedenleri

Ufu*** Ç***

11 Haziran 2010
Merhaba.Benim problemim özellikle sabahları boğaz ağrıları, midemden acı su gelmesi. Bazen burnuma değişik bir koku gelmesi.Burun tıkanıklığı,geniz akıntısı,bazen gıcık öksürüğü,sağ boynumda ağrısız bezeler.Yemek yerken takılma,özellikle yemek yeyince öksürük başlaması.Ağzımda bazen değişik bir tat oluyor ve dilimde beyaz pas oluyor.Dişlerimde ağrıyor bazen.Bir dişimde apse var.1 dişim çürüyor gibi ve 20likler çıkıyor.Benim bu problemlerim nedendir? Ağrısız beze olması ürkütüyor beni.
2 cevap
157 görüntülenme

Cevaplar (2)

Doç. Dr. Alaattin Öztürk
Doç. Dr. Alaattin Öztürk
Genel Cerrahi
Epey probleminiz var. Bence KBB ve diş muayenesi olmanızda fayda var. Daha sonra belki reflü olup olmadığını belirlemek için gastroenteroloji muayenesi gerekir.
12 Haziran 2010
Öncelikle cevabınız için çok teşekkürler.Benim ablam KBB doktoru.Dün hem ablama hem başka bir arkadaşına boynumu ellettim ve bundan birşey olmaz dediler.Çoğu insanda oluyor bunlar dediler.Kötü birşey olsa 2 ay önce farketmişsin sen bunu, 2 ayda çok büyürdü diyede eklediler. Ama hala dışardan bakınca belli olmuyor.Elimin altından kayar tarzda ve elastik yapıda.Ben en çok metastatik büyümeden korktum ama oda hem sabit hemde sert oluyormuş.Ablamlarda ondan birşey olmaz dedi.Sizce de doğru mu bu?
14 Haziran 2010
Doç. Dr. Alaattin Öztürk
Doç. Dr. Alaattin Öztürk
Genel Cerrahi
Ablanıza değil de benim sözüme itibar etmeniz beni memnun etse de hekimlik ve ablanız adına çok olumlu değil. Bende söylediklerine katılıyorum. Endişe etmeden hayatınıza devam edin. Tabi dişlerinizi de tedavi ettirin.
14 Haziran 2010