cm
Soru Sahibi
27 Temmuz 2014 12:18

Gebelikte pupp

dr hanım merhaba 34+2 haftalık hamileyim kaşıntı ve kırmızı döküntü şikayetiyle Dr a gittim karaciğer değerlerime bakıldı sonuçlar şöyle; üre 13 normal aralık 1-50 ; kreatinin 0,3 n.aralık 0,3-1,2 ; AST(SGOT) 23 n.aralık 1-38 ; ALT (SGPT) 31 n.aralık 10-41 ; kan ve idrar değerlerim de normal çıktı cilt dr unada göründüm teşhis pupp advantan pomat ve aerıus tablet 5 mg ilaç kullanmaya başladım (5gün kullandım) kadın doğum Dr um ve cilt Dr um kullanabilirsin demesine rağmen tablette gebelikte kullanılmamalı yazıyor bu durum benim kafamı karıştırdı bu ilaçların bebeğime herhangi bir zararı olabilir mi ve kullanmak mı daha Faydalı olur kullanmamakmı Lütfen acil cevap verin içim hiç rahat değil

0
1 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (1)
Prof. Dr. Meral Aban
Prof. Dr. Meral Aban
Kadın Hastalıkları ve Doğum , Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi

zaten ilaçları kullanmışsınız, şikayetiniz geçtiyse ilacı bırakın geçmediyse doktorunuza tekrar görünün.

2 Ağustos 2014 09:17
Prof. Dr. Meral Aban
Prof. Dr. Meral Aban Kadın Hastalıkları ve Doğum , Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi

Yazar toplam 693 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Hocam rica etsem cevaplar mısnız Prof. Dr. Meral Aban
Acillllllllll Prof. Dr. Meral Aban
bağırsak problemi Prof. Dr. Meral Aban
dugun stres sislik hayirr :( Prof. Dr. Meral Aban
Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi İle İlgili Diğer Uzmanlar
Doç. Dr. Murat Öz Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi
Op. Dr. Mustafa Bağcı Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi
Doç. Dr. Hanifi Şahin Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi
Op. Dr. Mürüde Çakartaş Dağdelen Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi
Op. Dr. Derya Solmaz Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi
Facebook Twitter Instagram Youtube