DM
Soru Sahibi
26 Ağustos 2021 20:30

Elime sperm bulastı 3 4 saniye sabunla yıakdıktan sınra vajinamı oyaladık. Hamile kalır mıyım.

Merhaba. 17 yaşındayım. Grnellikte adetim hep aynı günde olmaz geç olur. Geçen ay yani 20 temmuzda adet oldum. Bu ay da 20 sinde oldum. Bugun 26 sı. Ve adetim bitti sayılır. Sadece kilodumda siyah ve cok az kan oluyo. Bu ay 18 inde yani adetimden 2 gün önce ilişkiyr girdim. Bakireyim. Sevgilimle sadece elimiz ile birbiirmizi boşalttık. Önce ben onu boşalttım. Sperm peçeteye döküldü ve elimize de buşaltı. Sonra sabun ile en fazla 5 saniye yıkamışızdır. Sonra hemen sevgilim eli ile vajinamı okşadı ve ben de kendi elimi vajinama değdirdim. Acaba tırnak aralarımızda fslan sperm kalmış mıdır. Veya kısa süreli elimizi yıkadıktan sonra vajinama değdiğinde hamile kalma olasılıgım ne. Gerçekten cok korkuyorum. İlişkimizden 2 gün sonra regl oldum. Ama bu regl mi onu bile bilmiyorum.'üstüne görme' diye birşey varmıs. Yerleşme kanaması yani. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi 6 gün sürdü. Ağrısı aynı regl ağrısı gibiydi. İlişkimin üstünden 8 gün geçti ve bu gün başım ağrıyor,ter basıyor, belim biraz ağrıyor, gözlerim ağeıyor,halsizim. Acaba havadan dolayı mı hasta oldum yoksa hamilelik beliryisi mi? Okula gidiyorum ondan da yürümekten falan ağrıyor olabilir mi bilmiyorum. Anneme de birşey analtamıyorum.korkuyorum. sonraki gün hapı içmedim. Gebelik testi de yaptırmadım. Bu arada adetimin 1. Günü karnım çok ağrıyor diyr ağrı kesici ilaç içtim. Lütfen 8 gündür araştorıyprum ama hala cok stresliyim. Litfen birşeyler yazın cok çıkmazdaymışım gibi hissesiyorum..

0
7 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (7)
Op. Dr. Kemal Hükmen
Op. Dr. Kemal Hükmen
Kadın Hastalıkları ve Doğum

bu dönemde gebelik riski yok üstelik adet kanaması da olmuş bu durumda gebelikten bahsedilemez belirtiler gebelik kaynaklı degil

26 Ağustos 2021 20:47
DM
Soru Sahibi

Hocam içim hala rahat değil karnımın biraz alt kısmında biraz ağrı var halsizim içim yanıyor sürekli. Sabah okuls gittim geldiğimde kilodumda 3 4 damla kan vardı pembe renkteydi bu sefer siyah değildi. Adetimin son günlerinde siyah olur. Acaba bu seferki yerleşme kanaması olabilir mi? Size çok uzun yazmıstım. Siz de sağolun cevap verdiniz ama biraz daha detaylı anlatabilir misiniz. Yani ilişkimde yaşadıgım durumdaki hamile olma riskim ne kadar? Falan.. biraz daha detaylı yazar mısınız lütfen...18 indeydi ilişkim ve bugun 27 si. 9 gün geçti belirtileri neler eğer olduysam. Eczaneden gebelik testi almalı mıyım. Almalıysam ne zaman almalıyım. İnternette birsürü şey yazıyor. 9 gündür halimi bi ben bilirim.. tekrardan cevaplarsanız cok memnum olurum az da olsa içime su serpilmiş olur...

27 Ağustos 2021 14:53
Op. Dr. Kemal Hükmen
Op. Dr. Kemal Hükmen
Kadın Hastalıkları ve Doğum

gebelik durumu yok ancak rahat etmek ve de ikna olmak istiyorsan gebelik testi yapın kesin sonuç olacaktır

27 Ağustos 2021 22:02
DM
Soru Sahibi

Tamam hocam haftaya pazartesi yani ilişkiden 19 gün sonra eczaneden test alıcam. Umarım sonuç beklediğim gibi olur.eğer pozitif olursa ne yapmalıyım? Anneme anlatmaktan o kadar çok korkuyorum ki. Doğu insanının bu konudaki tepkisini biliyorsunuz diye düşünüyorum. Eğer pozitif çıkarsa ne yapmalıyım? Sizinle böyle soru cevap yapmak bana iyi geliyor. Yanıtlarınız her ne kadar benim için olumlu olsa da ben yine de çok takıyorum kafama günlerdir. Aynanın akrşısına geçip karnıma bakıyorum. Hafif şişkinlik oldugunda hemen başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor. İnternetten hamile kadınalrın haftalık göbeğinin büyüme videolarını izliyorum. Hocam bi de mesela eğilirken falan hem sırtımda hem de karnımda ağrı oluyo biraz. Ama cok az. Bide sağ böbrek tarafımda da oluyodu. 3 4 gün önce daha fazlaydı sağ böbrek tarafımdaki ağrı.şuan azaldı. 4 5 gündür çok halsizim sürekli ter basıyor terliyorum. İçimde sanki ateş varmış gibi yanıyor. Sırt üstü Uzandığımda kanımın alt tarafında yani regl oldugum dönemde ağıran kısım sanki bişyler varmıs gibi hareket ediyo içinde bişeyler. Neyse hocam çok uzattım farkındayım. Yine de çok teşekkür ederim dikkate alıp bana yanıt verdiğiniz için. Stresli olmamalıyım artık daha fazla. Erkek arkadaşım da diyor bişey yapmadık elimize sperm değdiğinde az da olsa yıskdık öyle yaptık imkansız bu kadar takma kafana falan diye. Her ne kadar öyle olsa da ne bileyim milyonda 1 ihtimal bile ihtimaldir sonuçta o şansızlık bende olur diye de düşünüyorum. Ya olduysa diye. Çünkü ilişkiye girdikten sonra bu kadar beşirtiler (halsizlik bel ağrısı falan) bunların olması tesadüf de olabilir. Veya stresten dolayı ter basma halsizlik falan da olabilir. Tamam hocam yazdıklarımı okuyup bişeyler yazmanızı çok istiyorum iyi günler:)

28 Ağustos 2021 11:22
Op. Dr. Kemal Hükmen
Op. Dr. Kemal Hükmen
Kadın Hastalıkları ve Doğum

Testi yapın sonucunu konuşalım

28 Ağustos 2021 22:00
DM
Soru Sahibi

Tamam hocam. Bugun hep ter bastı ve karnımın alt tarafı adet oldugum zaman ağıran yerlerim hem acıyo hem de yanma hissi var yürüdüğümde sanki karnım şişmiş gibi ve ağrıyo biraz. Acaba bu hamilelik belirtisi mi?

29 Ağustos 2021 21:27
Op. Dr. Kemal Hükmen
Op. Dr. Kemal Hükmen
Kadın Hastalıkları ve Doğum

test yapın

30 Ağustos 2021 08:45
DM
Soru Sahibi

Hocam merhaba yine ben. Ben hala test uaptırmadım uygun zamanı beklıyorum haftaya okul açılıcak ozaman eczaneden test alıp yaptırıcam ortalama ilişkiden 20 gün sonraya denk geliyo. Nasıl ilişki uaşadıgımı size anlatmıştım. İlişkimin üzerinden 15 gün geçti. Bu sabah kalktıgımda başım cok fasla ağaıryodu gözüm de ağrıypdu. Midem bulanıyo biraz. Yemek yeme isteğim yok. Midem ağrıyor. Alt karın tarafımda ağrı var şişkinlik gibi.halsizlik var. Ayağa her kalktıgımda gözüm kararıyor başım dönüyor. Test yapana kadar sabredemiyorum. Size şuanki durumumu yaziyim dedim. Havadan dolayı mı acaba bu olanlar. Yoksa benim o korktugum şeyden dolayı mı?

2 Eylül 2021 10:53
Op. Dr. Kemal Hükmen
Op. Dr. Kemal Hükmen
Kadın Hastalıkları ve Doğum

test yapın

2 Eylül 2021 21:48
DM
Soru Sahibi

Hocam ilişkiden yaklasık 20 gün sonra 3 tane test aldım eczaneden 3ü de negatif cıktı.(testteki c kısmında çizik oldu) ondan yaklaşık 1 hafta sonra yine aldım 2 tane test eczaneden tanesi 7 buçuk tl onları da yaptım 2 si de yine negatif çıktı.geçen ay 20 sinde regl olmustum ondan önce de 20 sinde oldum. Bu ay da 20 sinde olmam lazımdı ama şuan 21in gecesi. 1 gün gecikti. Yarın Sabah bakıcam ,olurum umarım. Ama normelde genelde regl başlangıç günüm hep farklı olur. Ama son 2 aydır 20 sinde başladı bu ay 1 gün gecikti. 1 aydır bu hamilelik konusunda cok kafama taktım stresten dolayı gecikmiş olmuş olabilir.

21 Eylül 2021 23:09
Op. Dr. Kemal Hükmen
Op. Dr. Kemal Hükmen
Kadın Hastalıkları ve Doğum

gebelik söz konusu degik bekleyin adet kanaması olacak

22 Eylül 2021 07:51
DM
Soru Sahibi

Hocammmmm olley bugun okulda regl oldum. Biraz fazla şey yapıyprum sanki ama bu yerleşme kanaması olabilir mi ilk kan geldikten 4 saat sonra falan pedimde cok az kan vardı sonra yeni ped taktım onun üzerinden 4 saat fakan geçti baktım bu sefer pedin yarısı falan ful kan olmustu. Şuan karnım çok ağrıyo bu normalde de böyleydi. Kan rengi eskisi gibiydi sanırım yani aynı gibi. Yerleşme kanaması olamaz dimi hocam. Geçen ay adetten 2 gün önce ilişkiye girmiştim adet oldum 2 gün sonra .belki o yerleşme kanamasıydı belki bu da yerleşme kanaması olabilir yani bilmiyorum hocam yine sevinmeli miyim bilmiyorum. Ama artık bence sevinmeliyim ve artık kafama takmamalıyım derslerime odaklanmam lazım artık 1 aydır kendimde değildim çünkü..

22 Eylül 2021 19:19
Op. Dr. Kemal Hükmen
Op. Dr. Kemal Hükmen
Kadın Hastalıkları ve Doğum

gebelik durumu yoktur beklenen adet kanaması gerçekleşmiş

23 Eylül 2021 10:54
Op. Dr. Kemal Hükmen
Op. Dr. Kemal Hükmen Kadın Hastalıkları ve Doğum

Yazar toplam 4571 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Cinsel ilişkida acı Op. Dr. Kemal Hükmen
Doğum kontrol hapı Op. Dr. Kemal Hükmen
Hamilelik ihtimali Op. Dr. Kemal Hükmen
Hocam nolur acil cevap verir misiniz Op. Dr. Kemal Hükmen
Kadın Hastalıkları ve Doğum İle İlgili Diğer Uzmanlar
Op. Dr. Sevgi Selen
Op. Dr. Sevgi Selen Kadın Hastalıkları ve Doğum
Op. Dr. Gamze Tunalı Sucu
Op. Dr. Gamze Tunalı Sucu Kadın Hastalıkları ve Doğum
Op. Dr. Müge Ayça İbiş
Op. Dr. Müge Ayça İbiş Kadın Hastalıkları ve Doğum
Op. Dr. Merih Oğur
Op. Dr. Merih Oğur Kadın Hastalıkları ve Doğum
Op. Dr. Gökhan Değer Sucu
Op. Dr. Gökhan Değer Sucu Kadın Hastalıkları ve Doğum
Facebook Twitter Instagram Youtube