Merhaba hocam bugün yine kardiyoloji doktoruna gittim daha önce sık ves 8826 bigemine ve trigemine atışlar tespit edilmişti , ve 50mg beloc vermişti doktorum ama bugün gittiğimde EKG çektirdim ekstraların devam ettiğini Ve buna bağlı olarak rytmonorm 150mg 2*1 verdi ama kullanmakta tereddütteyim sizin görüşünüz nedir acaba , ama bence beloc ile hala devam ediyor ama eskisi kadar değil, birde gastrit ves yapar mı , doktoruma söyledim ama midenle alakası yok bunun dedi
Şişkinlik-gaz gibi durumlar bunu artırabilir. İlaç ömür açısından bir şey katmaz ama şikayeti azaltabilir. Selamlar.
Anladım teşekkür ederim hocam,4aydır var bende bu ekstralar rytmonorm da iyi gelmez ve ekstralarım geçmez ise ablasyon yapılması gerektiğini söylendi, ilaç kullanarak geçme durumu var mı ekstraların acaba , çünkü belok biraz olsun iyi gelmişti bana , sizce beloc ve rytmonorm birlikte mi kullanmalıyım sağolun Hocam cevabınız için tekrardan.
Bu makul olabilir ancak size böyle yapın demem için bundan çok daha fazlasına ihtiyacım var, buradan söylenemez. Ayrıca ablasyona bu kadar kolay ikna olmayın. Selamlar.