SO
Soru Sahibi
12 Ocak 2025 13:26

Ekg yorumu

Hocam kalbim bazen kısa süreli durup tekrar şiddetli vuruyor.Ekg çekebilen saat ile ekg mi çektim hocam rica etsem yorumlar mısınız saygılarımla

0
2 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (2)

Burada kalp atımınızda düzensizlik var ancak EKG yada holter ile ritim hakkında net bilgi sahibi olabiliriz.

13 Ocak 2025 11:46
SO
Soru Sahibi

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim hocam. Birkaç kez acile gidip ekg mi çektirdim ve kan verdim.Kalp enzimlerinde sorun çıkmadı ve EKG esnasında düzensizlik yaşamadığım için kanitlayamadim.Bu yüzden ekg çekebilen akıllı saat aldım ve bir tane düzensizlik yaşamadığım ve yaşadığım 2 farklı ekg raporumu sizle paylaşıyorum hocam.Ozellikle gece uyku vakti oluyor ve kalbim durup şiddetli vuruyor ancak nabız yukselmiyor olması gerektiği gibi devam ediyor.Tedaviye gerek varmı hocam hayatı tehlikesi var mıdır?

14 Ocak 2025 03:08

Ritim holter taktırsanız sonucuna göre konuşsak daha iyi olur, hissettiğiniz durumda kalpte anormal atım mı oluyor bakmak lazım.

31 Ocak 2025 13:42
Uzm. Dr. Mehmet Sait Gürevin
Uzm. Dr. Mehmet Sait Gürevin Kardiyoloji

Yazar toplam 269 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Göğüs ağrısı ve baş dönmesi Uzm. Dr. Mehmet Sait Gürevin
Carpıntı Uzm. Dr. Mehmet Sait Gürevin
Perikardit Uzm. Dr. Mehmet Sait Gürevin
Ekstrasistol Uzm. Dr. Mehmet Sait Gürevin
Hocam lütfen cevap verin Uzm. Dr. Mehmet Sait Gürevin
Kardiyoloji İle İlgili Diğer Uzmanlar
Uzm. Dr. Fuad Jabiyev
Uzm. Dr. Fuad Jabiyev Kardiyoloji
Facebook Twitter Instagram Youtube