sayın hocam iyi günler dilerim yaşım 38 sigara kullanmıyorum. anne ve babamda kalp hastalığı yok. yıllık check up kontrolüm sırasında efor testi de yapıldı. ekg eko tansiyon holter ve kan testlerimde bir sorun çıkmadı. efor testi sırasında doktorum bir iki yer işaretledi buraların düz olmasını bekleriz ama eforun hemen bitiminde görülüp devamlı olmadığı için sorun olmadığını ve testimin normal olduğunu söyledi. yalnızca nabız ve tansiyonumun yükseldiği için bir aylık beloc kullandım dün kontrole gittim ekg çekildi artık ilaç kullanmama gerek kalmadığını söyledi. panik atak rahatsızlığım olduğu için emin olmak istedim size danışmak istedim hocam sizde efor testimi yorumlarmısınız? şimdiden çok teşekkür ederim saygılarımla.
Efor yorumu bu tek sayfayla yapılmaz, hem tüm EKGler ve hem de test sırasında sizi gözlemleyen Drun müşahedesiyle yorum yapılır. Selamlar..
diğer sayfaları da gönderdim hocam ama tek sayfa olarak yüklemiş. acaba size mail olarak bütün sayfaları göndersem mümkün mü? teşekkür ederim
Uzun dosyalara açıp bakma ve detaylara girme olanağım bu formatta yok. Bunu ancak yakındaysanız bizzat randevulu başvurunuzla veya ücretli online görüşme olarak yapabilirim. Selamlar..