Doktorsitesi.com

dr.bey,prolaktin hormonum bir ay içinde ilaç tedavisiyle 36 dan 10a düştü,i

NA

Nur*** A***

3 Mart 2008
dr.bey,prolaktin hormonum bir ay içinde ilaç tedavisiyle 36 dan 10a düştü,ilacı kessem ollur mu?yoksa devam etmeli miyim?
2 cevap
263 görüntülenme

Cevaplar (2)

NA
dr.bey, hormon seviyesini düşürmek için perlodel isimli bir ilaç verdi,36 dan 10 a düştü,hamilelik için ilacı kesmek mi gerekir?yada devam ederken de hamile kalınır mı?
3 Mart 2008
Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak
Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Nurten hanım , sizin sorunuzu yanıtlamaya çalışıyorum. Size bu ilacı veren doktor bu ilacı verirken ne yapacağınızı söylemedi mi ? Bu benim için çok önemli çünkü bu ilacın sadece yazılması değil nasıl kullanılacağının da öğretilmesi zorunlu. Eğer sadece ilaç yazıldı ve bu sorduğunuz sorular o zaman hiç açıklanmadı ise bu benim gözümde kötü hekimlik. Ben burada sizin tedavi etmeye çalışmıyorum. Sadece durumunuz ile ilgili ip uçları vermeye çalışıyorum. Sizin sorduğunuz sorulara doğrudan yanıt verirsem o zaman hekiminizin yapması gereken rolü ben üstlenmiş olurum.
4 Mart 2008