Doktorsitesi.com

dr bey.1 yaşında bi oğlum var yaklaşık 4aydır sık sık orta kulak ve boğaz e

SH

Sel*** H***

4 Mayıs 2009
dr bey.1 yaşında bi oğlum var yaklaşık 4aydır sık sık orta kulak ve boğaz enfeksiyonu geçirdi götürmediğim dr. kalmadı hepside antibiyotik verip yolluyorlar antibiyotikleri kullandığımda 1 hafta iyi oluyor daha sonra hastalık kendini yeniliyor.dr.3 aylık penisilin tedavisi başlattı,buna rağmen yine kulak ve boğaz enfeksiyonu geçiriyor.doktorlar hep ilaç veriyor kimse hastalığın nedenini araştırmıyor.ne olur rica ediyorum bana biraz bilgi verirmisiniz ne yapmam gerekiyor?bunun nedeni ne olabilir?
4 cevap
125 görüntülenme

Cevaplar (4)

Prof. Dr. Can Koç
Prof. Dr. Can Koç
Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB
Geniz eti iltihabı olabilir. KBB doktoru muayene etti mi?
11 Mayıs 2009
SH
evet enson kkb dortoruna götürdüm geniz etinden bahsetmedi hiç sadece kularkarında biraz birikinti var dedi ve bademcikleri şişmiş...3 ay 21 gün arayla penisilin ve antibiyotik kullandık ama yinede boğaz ve kulak enfeksiyonu tekrarlanıyor...sağ kulağının hemen alt tarafında boyun kısmında bi şişlik var dr.gösterdim lenf bezi dedi ve ilgilenmedi fazla bu ciddi bi şey olabilirmi
12 Mayıs 2009
Prof. Dr. Can Koç
Prof. Dr. Can Koç
Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB
Muayeneetmeden yorum yapmak zor. Geniz eti için film çektirebilirsiniz. (Kafa yan grafisi)
18 Mayıs 2009
SH
yine rahatsızlandı kbb ye götürdüm kulakları iltihaplanmış dediler.sık sık kulakları enfeksiyon kaptığı için antibiyotik verdiler 2 kutu 250 likalfoxil, sudafed ilaçlar bitince kulaklarına pil takaçağız dediler 1 yaşındaki coçuk için pil uygun olurmu?rica etsem pille ilgili bana bilgi verirmisiniz?
18 Mayıs 2009
Prof. Dr. Can Koç
Prof. Dr. Can Koç
Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB
Sanırım pil değil kulak tüpü demişlerdir. İntenette detaylı bilgi bulabilirsiniz. Taktırabilirsiniz sakıncası olmaz.
22 Mayıs 2009
SH
çok teşekkür ederim doktor bey sorularımı cvpladığınız için,sizin bilgileriniz beni biraz rahatlattı,2 kutu 250 lik alfoxil yazdılar 20gün kullan dediler 1 yaşındaki çocuk için bu kadar antibiyotik ağır gelmezmi?sadece 1 kutu vermem yeterli gelirmi?bide çocuğun geniz akıntısı var göğsünde balgam birikinsi öksükük yapıyor asist kullanıyorum 4gündür ama geçmedi tavsiye edeceğiniz bişey varmı?
22 Mayıs 2009
Prof. Dr. Can Koç
Prof. Dr. Can Koç
Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB
Muayene eden dr ne kadar önerdiyse ilacı o kadar almanız gerekir.
26 Mayıs 2009