Doktorsitesi.com

detaylı ultrason sonunda

tk

Tub*** K***

24 Mayıs 2019
hocam merhaba 20+4 haftalık gebeyim ikili testim iyi çıktı yaşım 33 2 gün önce özel muayenehanesi olan bir doktorda detaylı ultrason yaptırdım 40 dakika sürdü her şey çok güzel gayet hareketli ve sağlıklı bir kız bebek dedi fakat sadece bir şey gördü o da kalbinde sol ventrikülde çok ufak bir parlaklık gördü bu tek başına bir anlam ifade etmez ama ben yinede söylemek zorundayım trisomi belirteci bu dedi isterseniz nifty testi yapalım dedi 1 gün düşündük ve dün yaptırdık testi içimiz rahat etsin diye,internetten araştırınca tek başına bu belirteci hiçbir doktor önemsemiyor fakat biz maddi durumumuz elverdiği için nifty testi yaptırdık,sizede sormak istediğim siz ne düşünüyorsunuz böyle bir durumda ne yapmamız lazımdı ve testin sonucunun olumsuz çıkma ihtimali var mı?birde şuan detaylı ultrasonda her şey çok iyi görünürken ileriki haftalarda ultrasonda sıkıntı çıkma ihtimali var mI?
2 cevap
107 görüntülenme

Cevaplar (2)

Prof. Dr. Murat Yayla

Prof. Dr. Murat Yayla

Kadın Hastalıkları ve DoğumPerinatoloji - Riskli Gebelikler
Siz, sizin için doğru olanı yapmışsınız.Sonucunuz büyük ihtimal ile normal gelecektir. Artık iİlerideki haftalarda bir şey çıkma olasılığı çok düşüktür.
27 Mayıs 2019
Prof. Dr. Murat Yayla

Prof. Dr. Murat Yayla

Kadın Hastalıkları ve DoğumPerinatoloji - Riskli Gebelikler
Siz, sizin için doğru olanı yapmışsınız.Sonucunuz büyük ihtimal ile normal gelecektir. Artık ilerideki haftalarda bir şey çıkma olasılığı çok düşüktür.
27 Mayıs 2019