Covid19-beyaz kaka

KK

Küb*** K***

15 Mart 2022
Mesut hocam bebeğimiz 11 aylık covid testi pozitif. Bugün 5.günümüz fakat bugün beyaz kaka ve beyaz ishal başladı. Ayrıca iştahsızlık mevcut Ne yapmamız gerekiyor çok endişelendik
2 cevap
301 görüntülenme

Cevaplar (2)

Uzm. Dr. Muhammet Mesut Nezir Engin

Uzm. Dr. Muhammet Mesut Nezir Engin

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Covide bağlı özellikle omicronda gastroenterit (bağırsak gribi) veya rotavirüs durumunda görebiliyoruz. Hastane yakınsa kaka testi yaptırmanız iyi olur. Probiyotik, Çinko ve C vitamini kullanmanızı öneririm. Sıvı gıdalar, haşlanmış patates ve yoğurt vermeye çalışalım. Günde 3’den veya 4’den fazla ağız dolusu kusma, dirençli ateş, bilinç bulanıklığı, şiddetli karın ağrısı, nefes darlığı veya size göre çocuğunuzun kötü olduğu durumlarda Çocuk Acil Servise başvurmanızı öneririm. Geçmiş olsun.
15 Mart 2022
KK
Teşekkür ederiz cevabınız için fakat kumsal cuma günü dirençli ateş nedeniyle yatış yaptık(seah hastanesinde)..Yoğurt dışında hiç bi şekilde bişey yemiyor. İştahı kapandı. Ayrıca hastanede serviste zinobest verildi. Tavsiye edebileceğiniz C vitamini probiyotik ve zinco olarak hangisini kullanmamız gerekiyor iştahı için nasıl bi çözüm bulabiliriz.
15 Mart 2022
Uzm. Dr. Muhammet Mesut Nezir Engin

Uzm. Dr. Muhammet Mesut Nezir Engin

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Burdan yazmamız reklam olur. Sitemizden şuan hastnede yatıp yatmadığını varsa tetkikleriyle birlikte yazın cevaplayalım. www.pediatriuzmani.com
15 Mart 2022