Doktorsitesi.com

Çok tşşekkur ederim zafer bey şu anda poposundaki darlık için derece ile ge

EA

Ebr*** A***

28 Mayıs 2009
Çok tşşekkur ederim zafer bey şu anda poposundaki darlık için derece ile genişletmeye çalışıyorum kakası yumuşak ama yapana kadar çok zorlanıyo kendini çok sıkıyo neden bu kadar çok zorlanıyor karnında şişlik yok kusması normal birde her sabah aynı saatte saat 6 da uyanıyo çok ıknıyor öyleye kadar 5 10 dakıka uyuyup uyanıyo sizce bu neden doktora göturmelimiyim bunun için cevaplarsanız çok memnun olucam tekrar teşekkur ederim.
2 cevap
54 görüntülenme

Cevaplar (2)

EA
teşekkür ederim sıze ama ben zaten çocuk cerrahına götürdüm kızımı çok ıkınıyo sizce bu neden karın ağrısı olabilirmi.Varsa ne yapmalıyım .
31 Mayıs 2009
Doç. Dr. Turan Kanmaz
Doç. Dr. Turan Kanmaz
Çocuk Cerrahisi
Evet ıkınma karın ağrısı yapabilir ama karın ağrısı yapacak başka sayısız neden vardır, hastayı muayene ederek izleyen bir doktor gerekir.
1 Haziran 2009