Doktorsitesi.com

Cialis 5mg rehabilitasyon amaçlı kullanım

tt

Tol*** T***

24 Ekim 2021
Cialis 5mg rehabilitasyon tedavisi Hocam yıllar önce geçirdiğim trafik kazasında; yoldan çıkıp takla atan aractan çıktığımda sol kolum kırılmıştı ve platin takılmıştı ancak bel çevremde özellikle otup kalkarken yoğun ağrılarım olmuştu.Bu travmanın akabinde sabah ereksiyonlarım ve spontone ereksiyonlarım sona erdi.Sadece 20mg cialis aldığım ilişkilerde yeterli derecede sertleşip ilişkiye girebildim.An itibarıyla 46 yaşındayım ve aktif bir cinsel hayatım yok.Sorum şu: benim durumumda biri için; bir yada 3 ay, Cialis 5mg günlük yada haftada 2 defa almak bilimsel açıdan bir katkı sağlar mı? (Bu ilacı gereksiz uzun süre kullanırsam duyarsızlaşma yapar diye de korkuyorum ancak penisin uzun süre aktif kullanılmaması da başka sorunlar yaratabiliyormuş?)
6 cevap
1466 görüntülenme

Cevaplar (6)

Prof. Dr. Barış Nuhoğlu
Prof. Dr. Barış Nuhoğlu
ÜrolojiÜroonkoloji
KESİNLİKLE KATKI SAĞLAR KULLANMANIZI TAVSİYE EDERİM. KULLANMANIZ SONRASI PENİL DOPPLER USG DE ÇEKİLMESİ TEDAVİYE YÖN VERME AÇISINDAN FAYDALI OLABİLİR.
4 Kasım 2021
tt
20 mg cialis ise yarıyor hocam bu durumda penil doppler neden gerekiyor?
4 Kasım 2021
tt
7/10 bir fayda ile gerekir mi? Hocam
15 Kasım 2021
tt
Venöz kaçak tesbit edilen hastalarda cialis vb ilaçlar fayda eder mi hocam?
6 Aralık 2021
tt
Hocam merhaba.Yaşım 47.Sertleşme sorunum yüzünden penil doppler yaptırdım.Venöz kaçak çıktı.Size değerleri aşağıda yazıyorum.Sorum şu: Venöz kaçağımın derecesi nedir? Hafif, orta yada şiddet li mi? Bu değerlerdeki bir venöz kaçak, ilaç tedavisi ile idare edilebilir mi?Teşekkürler. 2.5 Mcg Alprostadil enjeksiyonundan sonra: 5.Dakika Kavernozal Arter Sağ:36 (psv cm/sn) - 12 (edv cm/sn) **** (psv cm/sn) - 11 (edv cm/sn) 10.Dakika (Stimülasyon sonrası) Sağ: 26 (psv cm/sn) - 7 (edv cm/sn) **** (psv cm/sn) - 5 (edv cm/sn) 20.Dakika Sağ: 21 (psv cm/sn) - 7 (edv cm/sn) **** (psv cm/sn) - 7 (edv cm/sn) SONUÇ: Enjeksiyon+Stimülasyon sonrası 2-3 dakika süreli evre 3 ereksiyon izlenmiştir. Normal Arteriyel Sistem: 5.dakikada pik sistolik akım hızları 30 cm/sn'nin üzerindedir. Kavernozal Yetersizlik: Stimülasyon sonrası diyastol sonu akım hızları 3 cm/sn'nin üzerinde kalmıştır.
12 Aralık 2021
Prof. Dr. Barış Nuhoğlu
Prof. Dr. Barış Nuhoğlu
ÜrolojiÜroonkoloji
CIALİS VEYA LİFTA 5MG DEVAMLI KULLANMANIZ LAZIM YOKSA GİDEREK ARTAR VE BU TEDAVİLERE DİRENÇLİ HALE GELİR.
13 Aralık 2021
tt
Hocam çok teşekkür ederim bu kadar yoğunlukta zaman ayırıp yanıt veriyorsunuz.Gittiğim ürolog 2 ay 5mg kullan sonra bırak ve sadece ilişki öncesi 20mg kullan dedi.İlişki öncesi 20 mg alınca yeterli bir sertliğim oluyordu ancak 1 haftadır günlük 5 mg almama rağmen sanki değikişiklik pek yok gibi?Bu durumda günlük 5mg almaya devam etmeli miyim? (aktif bir cinsel yaşamımda yok)
13 Aralık 2021
Prof. Dr. Barış Nuhoğlu
Prof. Dr. Barış Nuhoğlu
ÜrolojiÜroonkoloji
yeterince öneride bulundum diye düşünüyorum. Gerisi size kalmış. İyi günler
20 Aralık 2021