KM
Soru Sahibi
21 Haziran 2010 12:48

cevabınız için çok teşekkürler annemin hemoğram sonuçları şunlardır EOS%1

cevabınız için çok teşekkürler annemin hemoğram sonuçları şunlardır EOS%1.8 NormalD 2.0-10.0 MCV94.2 NormalD 80.0-94.0 MCH31.3 NormalD 27.0-31.0 PLT132 NormalD150.0-450.0 boynunda ufak bir beze var yorumlarsanız minnettar olurum çok teşekkürler

0
1 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (1)
Prof. Dr. Yener Koç
Prof. Dr. Yener Koç
Dahiliye - İç Hastalıkları , Hematoloji

PLT sayimini 15 gun sonra tekrarlayin. takip edilmeli. Duserse bize basvurabilirsiniz..

30 Haziran 2010 10:55
Prof. Dr. Yener Koç
Prof. Dr. Yener Koç Dahiliye - İç Hastalıkları , Hematoloji

Yazar toplam 2854 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Pv polisima vera Prof. Dr. Yener Koç
Annem lösemi mi acaba Prof. Dr. Yener Koç
İlik nakli Prof. Dr. Yener Koç
Miyeloproliferatif Prof. Dr. Yener Koç
Hematoloji İle İlgili Diğer Uzmanlar
Etiketler
Plt sayimi , Plt dusuklugunun nedenleri nelerdir
Facebook Twitter Instagram Youtube