Doktorsitesi.com

bundan bir üç sene önce dudağım patladıgı için estetik dikiş atıldı. fakat

MK

Mer*** K***

12 Kasım 2010
bundan bir üç sene önce dudağım patladıgı için estetik dikiş atıldı. fakat dudağımda bir şişlik kaldı çok göze batan bir şey degil.uçuk gibi küçük bir şişlik ama bu beni rahatsız ettiği için dr a gittim bana biyopsi yapabilcekleri ama o şişligin tamamen geçmicegini söylediler.orda yine bir şişlik olur dediler.o ameliyatı olmadan önce sizden bu konu hakkında bilgi almak istedim.tam olarak napcaklarını anlamadım ve o şişligin tamamen gitmesi mümkün degil mi gerçekten?
2 cevap
571 görüntülenme

Cevaplar (2)

Op. Dr. İlhan Serdaroğlu
Op. Dr. İlhan Serdaroğlu
Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
Sayın Merve Korkmaz, Atılan dikişe bağlı olarak oluşan bir potluk varsa ve bu sizde rahatsızlık yaratıyorsa lokal anestezi altında bu deformite düzeltilebilir . Doktorunuz neden biopsi almak istedi bunu anlayamadım . Acaba kötü huylu bir oluşumdan mı şüphe ettiler?
12 Kasım 2010
MK
yaranın iyleşme sürecinde bir sorun belki gecikme olmuş olabilir dendi.biyopside tam olarak napılcak? bir kaç hafta sonra biyopsi için gidicem.tereddüt ediyorum tamamen geçmez şişlik dedigi için
13 Kasım 2010
Op. Dr. İlhan Serdaroğlu
Op. Dr. İlhan Serdaroğlu
Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
Merve hanım, Yaranızı görmeden ve şişliğin nasıl oluştuğunu bilmeden size daha fazla bilgi aktaramam, üzgünüm. Eğer müsait olursanız bir randevu alarak ücretsiz muayenemden yararlanabilirsiniz. Esenlikle kalın.
14 Kasım 2010