Hocam merhaba 22 yasındayım lise döneminden beri basımı taşıyamıyor gibi hissediyorum sigara içtiğimde bu daha fazla oluyor boyun düzleşmem de çıktı . Basım bana ağır gibi geliyor ve Migdeme doğru uzanan bir bulantı hissediyorum otobüs araba gibi tasiylarda iken bu durum artıyor parfum ve sigara kokuları bunu daha fazla arttırıyor yatar pozisyona geçtiğimde ise cok rahatlıyorum ve vücudumdaki butun eklem kemiklerim istemsiz kutluyor hareket edince bu durum ne olabilir cok merak ediyorum önerinizi bekliyorum. Bunlara ek olarak vücudumda asimetrin var sag tarafım bastan aşağı aol tarafıma gore iri ayak bileklerim dogustan kaynak oldugu ici küçükken sag tarafımdan ameliyat oldum sol tarafım kaldı öylece vücut gelişimini ayaklar etkiler mi bir taraftaki eklem kaynak diğeri kaynak olmayınca gelisim de azlık yapar mı ?
Merhaba Tarif ettiğiniz baş dönmeleri ve benzeri şikayetleriniz için bir dahiliye uzmanına müracaatınızı öneririm. Vücudunuzda tanımladığınız asimetri için de bir ortopedi uzmanına müracaatınız gerekmektedir. Geçmiş olsun Yrd.Doç.Dr.Nikola Azar
Hocam merhaba . Hocam benim sorunum su ki vucudumun sag tarafındaki kemikler bastan Aşağıya sol tarafımdaki kemiklerden daha iri elmacık kemikleri kollarım bacaklarım ayaklarım hepsinde durum boyle . Sag taraf daha iri kemiklerimde kaslarım da . Hatta özür dileyerek söylüyorum genital bölgemde bile var bu sol tarafa bir hafif kavis soz konusu . Hocam bu ne olabilir bunun benim icin bir zararı var midir ? Yüzme sporuyla ilgileniyorum ama hala aynı duruyor vucudum eşitlenmez mi sol tarafıma sag a gore daha az bile hissediyorum yasim 22 yardımlarınızı bekliyorum .
Merhaba Daha önce de belirttiğim gibi öncelikle muayene bulgularınız gerekir. Tanımladığınız asimetrinin nedeninin araştırılması gerekebilir. Bir ortopedi uzmanına müracaatınızı öneririm. Geçmiş olsun Yrd.Doç.Dr.Nikola Azar