Doktorsitesi.com

Boyun ağrısı

NK

Nes*** K***

22 Nisan 2019
C3-C4düzeyinde diffüz bulginge bağlï subaraknoid mesafe daralmıstır.bilateral nöral foramenler minimal daralmïştır.intraforaminal siniri irite etmektedir.C4-C5düzeyinde diffüz bulging zemininde sağ santrolateral dardır.intraforaminal siniri irite etmektedirC5-C6düzeyinde diffüz bulging zemininde santral protrüzyona bağlı spinal kordu indente etmektedir.bilateral nöral foramenler minimal dardır.intraforaminal siniri irite etmekdedir.C6-C7düzeyinde diffüz bulging zemininde santral sağ santrolateral protrüzyona bağlı subaraknoid mesafe daralmıştïr sağda belirgin nöral foramenler dardır intraforaminal siniri irite etmektedir.servikal lordoz düzleşmiştir.servikal disklerde dejenerasyon mevcuttur.servikal vertebralarda osteofitler mevcuttur.boynum sırtım kollarim çok ağriyo bu emar sonucu daha doktara gosteremedim cevaplarsaniz sevinirim teşekkürler.
2 cevap
74 görüntülenme

Cevaplar (2)

Op. Dr. E. Onur Kulaksızoğlu
Op. Dr. E. Onur Kulaksızoğlu
Beyin ve Sinir Cerrahisi
Neslihan hanım merhabalar, rapora göre değerlendirmek gerekirse size en kısa sürede ameliyat gerekiyor. Tabi olmazsa olmaz kural ve size %98 %99 başarı ile sağlığınıza kavuşturacak mikrocerrahi. Gelin en kısa sürede ne gerekirse yapalım
23 Nisan 2019
NK
Hocam çok teşekkür ederim ameliyat demişsin tanı yada tehşis nedir hocam Beki ameliyat olmazsam ne gibi sonuçlar doğurabilir bunuda cevaplarsaniz çok sevinirim.
23 Nisan 2019