US
Soru Sahibi
25 Aralık 2021 17:50

Bilirubin (direk) değeri 0.51 Bilirubin (Total,direkt) değeri ise 1.58

Merhaba 17 yaşındayım detaylı kan testi sonucumda Bilirubin (direk) değeri 0.51 Bilirubin (Total,direkt) değeri ise 1.58 olarak çıktı ALT AST GGT değerlerim normal referans aralığında ve Serbest T4 değerim 1.96 olup yüksekken TSH değerim 3.60 referans içinde çıktı rica etsem değerleri yorumlar mısınız eğer gerekli olursa başka değerleri de yazabilirim teşekkürler.

0
1 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (1)
Prof. Dr. Tufan Kutlu
Prof. Dr. Tufan Kutlu
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları , Çocuk Gastroenteroloji, Hepatoloji ve Beslenme

Tiroid hormonu biraz yüksek çıktı ise endokrine gözükmekte fayda vardır

28 Aralık 2021 09:08
Prof. Dr. Tufan Kutlu
Prof. Dr. Tufan Kutlu Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları , Çocuk Gastroenteroloji, Hepatoloji ve Beslenme

Yazar toplam 1431 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Çocuk Gastroenteroloji, Hepatoloji ve Beslenme İle İlgili Diğer Uzmanlar
Uzm. Dr. Hanife Ayşegül Arsoy Çocuk Gastroenteroloji, Hepatoloji ve Beslenme
Dr. Öğr. Üyesi Cansu Altuntaş Çocuk Gastroenteroloji, Hepatoloji ve Beslenme
Uzm. Dr. Mahya Sultan Tosun Çocuk Gastroenteroloji, Hepatoloji ve Beslenme
Dr. Öğr. Üyesi Aylin Yücel Çocuk Gastroenteroloji, Hepatoloji ve Beslenme
Prof. Dr. Şamil Hızlı Çocuk Gastroenteroloji, Hepatoloji ve Beslenme
Facebook Twitter Instagram Youtube