Doktorsitesi.com

Beni aydınlatın lütfen

EP

Esm*** P***

22 Mayıs 2020
Kolay gelsin Yeşim Hanım, ben küçükken geçirdiğim bir kaza sebebiyle içime oluşan vesvese sonucu doktora gidip kızlık zarı muayenesi oldum. Herhangi bir sıkıntı yok dedi doktor ama muayene biraz canımı acıttı. Muayene olduğum günün gecesi leke gördüm ama adet dönemim de gelmişti. Sonrasında adet de oldum. Ama muayene esnasında zarar görme olasılığı var mı ? Bundan dolay takıntı oluştu bende vajinamı içe doğru çekiyorum yani kasıyorum ağrı sızı var mı diye. Kasıklarımda ve kalcamda ağrı oluştu. Bu yaptığım kasma hareketi zara zarar verir mi ? Cevabınız çok önemli teşekkürler.
3 cevap
469 görüntülenme

Cevaplar (3)

Op. Dr. H. Yeşim Yerçok
Op. Dr. H. Yeşim Yerçok
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Muayene sırasında kızlık zarınız zarar görmez, ancak doktorunuz kızlık zarınızı net görebilmek için yaptığı muayenede canınızı acıtabilir, bu normal.
24 Mayıs 2020
EP
Anladım doktor hanım, peki bu takıntı haline getirdiğim vajinamı içe doğru çekme yani kasma hareketi kızlık zarını yırtabilir mi ? Vajinamda yanma ve sızı hissediyorum bu kasılmayı istemsizce tekrarladığım için.
26 Mayıs 2020