Doktorsitesi.com

Bel fıtığı

ZM

Zey*** M***

21 Nisan 2021
Mrb hocam ben 2 defa bel fıtığı dan ameliyat oldum 5 yıl geçti üzerinden şuan bacağından kollarımdan uyuşma güçsüzlük ve bel ağrısı şiddetlendi. Mr çekildim mr sonucum l5 vertebra geçiş vertebrası özelliği göstermektedir. L4-l5 intervertebral diskte dejenerasyon sekonder t2 sinyal kaybı, sağda laminektomi defekti bu düzeyde sol nöral forameni oblitere eden ekstrüde disk hernisi izlenmiştir.
2 cevap
375 görüntülenme

Cevaplar (2)

Doç. Dr. Halil İbrahim Süner
Doç. Dr. Halil İbrahim Süner
Beyin ve Sinir Cerrahisi
Merhaba, Rapora göre yeniden bel fıtığınızın geliştiği görülmekte. Lütfen MR' ı isteyen doktorunuzla iletişime geçin. Geçmiş olsun.
21 Nisan 2021
ZM
Hocam bana ameliyat dediler platin takacağını söylediler. Şuan kabul etmediğim için LRİCA 300 MG ilaç kullanıyorum. Ameliyat olacak bi durumum varsa ben sizin yanınıza gelmek istiyorum ameliyatı sizin yapmanızı istiyorum. Cevabınız için teşekkür ederim.
22 Nisan 2021