Mrb hocam ben 2 defa bel fıtığı dan ameliyat oldum 5 yıl geçti üzerinden şuan bacağından kollarımdan uyuşma güçsüzlük ve bel ağrısı şiddetlendi. Mr çekildim mr sonucum l5 vertebra geçiş vertebrası özelliği göstermektedir. L4-l5 intervertebral diskte dejenerasyon sekonder t2 sinyal kaybı, sağda laminektomi defekti bu düzeyde sol nöral forameni oblitere eden ekstrüde disk hernisi izlenmiştir.
Merhaba, Rapora göre yeniden bel fıtığınızın geliştiği görülmekte. Lütfen MR' ı isteyen doktorunuzla iletişime geçin. Geçmiş olsun.
Hocam bana ameliyat dediler platin takacağını söylediler. Şuan kabul etmediğim için LRİCA 300 MG ilaç kullanıyorum. Ameliyat olacak bi durumum varsa ben sizin yanınıza gelmek istiyorum ameliyatı sizin yapmanızı istiyorum. Cevabınız için teşekkür ederim.
Merhaba, Elbette gelebilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırız. Geçmiş olsun.