Sayın Hocam merhabalar. Bel kısmında ve iki bacakta hareketsizlikle ve aşırı hareketle artan ağrı şikayetiyle beyin cerrahisi uzmanına göründüm. Sonucumu Cd'den inceleyen doktorum bel fıtığıyla alakalı bir sorun olmadığını söyledi. Sonra lumbar spinal mr raporum yeni çıktı. L5 vertebrada T2A serilerde hiperintens, T1A serilerde hipointens izlenen şüpheli oblik seyirli fısür hattı izlenmektedir. Travma açısından klinik öykü ile değerlendirme önerilir yazıyor. İnceleme bölgesindeki diğer bulgular normal yazıyor. Omurgada Çatlaktan mı şüphelenilmiş. Ne yapmamı önerirsiniz? Teşekkürler.
Merhaba, Belinizde çatlaktan şüphelenilmiş ancak doktorunuz ile bu konuyu konuştunuz mu ya da doktorunuz bu MR GÖRÜNTÜSÜ nü gördü mü? Eğer görmediyse görmesi için tekrar iletişime geçin. Şu anda var mı yok mu görmeden anlamamız mümkün değil. Bu nedenle hekiminizle görüşmeniz uygun olacaktır. Belki de görmüş ancak kırık olarak değerlendirmemiş olabilir. Doktorunuza güvenin Geçmiş olsun.
Evet gördü doktorum cd görüntüsünü hocam bir sorun gözükmüyor dedi; yalnız rapor henüz çıkmamıştı o zaman. Haftaya tekrar görüşmeyi düşünüyorum. Bu arada magnezyum, d vitamini ve kolojen takviyesi alıyorum durumum biraz daha iyi gibi sanki. Tekrar teşekkür ederim hocam.
Geçmiş olsun.