Doktorsitesi.com

babam 3 mayıs günü bursaözel bir hastanede anjiyo geçirdi.bir damarı % 90di

Ebr*** Ç***

4 Mayıs 2008
babam 3 mayıs günü bursaözel bir hastanede anjiyo geçirdi.bir damarı % 90diğeri60 tıkalı çıktı.damarlar açılmadı ancak ilaç verildi.15 gün içinde stmp takılması iyi olur dediler.babamı olası bir kalp krizi geçirme durumu olabilirmi.uygulaması gerektiği bi perriz varmı ,nelere dikkat etmeli yani biz neyapalım.internetten hem bursadaki uzman doktor araştırması hemde bilgi toplamaya ve ne ile karşı karşıya olduğumuzu öğrenmeye çalışıyorum.çok teşekkür eder iyi çalışmlar dilerim.
2 cevap
52 görüntülenme

Cevaplar (2)

Uzm. Dr. Neslihan Gülmez
Uzm. Dr. Neslihan Gülmez
Kardiyoloji
bu derece ciddi darlıklarda kriz pek olası olmasa da bunun %100 net birşey söylemek zor. Ancak verilen ilaç tedavisini düzenli kullansın. geçmiş olsun.
4 Mayıs 2008
cevabınız için teşekkür ederim.peki şimdi nelere dikkat etmeliyiz.perriz gereklimi stent sonucu olumlu olma ihtimali nedir .bzi neler bekliyor.teşekkür ederim.
4 Mayıs 2008
Uzm. Dr. Neslihan Gülmez
Uzm. Dr. Neslihan Gülmez
Kardiyoloji
stent konulacak damarın durumu ve darlığın yeri ve uzunluğu ve hangi damarda olduğuna göre sonuç değişkenlik göserecektir. tedavi ve takiplerine net uyarsa sonuçlar olumlu olur.
4 Mayıs 2008